Noutati :

Un an sub semnul premierelor, la Camera de Comert, Industrie si Agricultura Timis

18 decembrie, 2017 - 03:59 PM
Autor: Bianca Dichis      
Categorie: ECONOMIC
1

TIMISOARA. S-a facut bilantul activitatii pe anul 2017, la Camera de Comert, Industrie si Agricultura Timis. Reprezentantii Camerei si-au prezentat realizarile, dar si planurile pentru a anul viitor.

Camera de Comert, Industrie si Agricultura Timis si-a continuat si in acest an activitatea de facilitator de crestere economica, deruland un amplu si complex program de instruire a firmelor cu privire la reglementarile eruopene si nationale din diverse sectoare de activitate. Nici anul acesta nu au lipsit misiunile economice organizate de Camera de Comert, care s-au bucurat de un real succes in randul mediului de afaceri timisean.

„2017 a fost un an cu o activitate de exceptie, un an cu multe evenimente in premiera in sistemul cameral, un an care a adus 8 seminarii, 14 expozitii, 15 misiuni economice, o activitate bogata la arhiva electronica pentru garantii imobiliare – peste 50 de mii de inscrieri. Performant a fost si numarul de certificate de origine, de asemenea am avut o activitate foarte bogata la arbitrajul comercial, iar Centrul Regional de Afaceri a fost gazda multor evenimente pe care le-am organizat in colaborare cu alte firme sau au fost organizate doar de alte institutii. Un an bogat, cu care putem sa ne mandrim si care, mai ales spre final, a avut doua gale sub semnul premierelor. Topul Firmelor a fost un eveniment de mare anvergura, la care au participat peste 850 de persoane”, a spus Florica Chirita, directorul Camerei de Comert, Industrie si Agricultura Timis.

In plus, in cadrul evenimentului de final de an, reprezentantii CCIAT au discutat si despre planurile pentru anul viitor.

„Pentru 2018 se concretizeaza toate programele pe care le-am gandit si lucrat impreuna cu ambasadorii din cele 13 tari care au vizitat Camera de Comert. Asa cum am spus dupa fiecare vizita, am respectat o agenda de lucru, un program foarte bogat,cu intalniri si parteneriate de afaceri, cu vizitare de expozitii, cu organizarea zilei tarii respective la Centrul de Afaceri. Putem spune ca anul 2018 o sa ne aduca seminarii, misiuni economice, 28 la numar, targuri si expozitii, 15 la numar. Avem asteptari de la toate departamentele noastre, intram in implementarea a doua proiecte, vom avea pe parcursul anului mai multe activitati”, a incheiat directorul Camerei de Comert, Industrie si Agricultura Timis.

Astfel si in anul 2018 la Camera de Comert, Industrie si Agricultura Timis vor avea loc noi seminarii, aproape 30 de misiuni economice, dar si o serie de targuri si expozitii. De asemenea, din activitatea Camerei nu vor lipsi proiectele, dezvoltate fie in parteneriate, fie in regie proprie.Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 1comentarii

recomanda prietenilor

loading...

Pareri

  1. Camera de Comert o sursa de bani pentru toate tutele si pomanagii ‘ toti sunt genii”