Noutati :

Un admirator secret vrea sa-i cucereasca inima timisorencei Raluca Boanca, vedeta FHM! I-a trimis sute de trandafiri! FOTO!

12 iunie, 2012 - 02:31 PM
Autor: Caius Seracin      
Categorie: VEDETE
2

Un admirator secret vrea cu orice pret sa-i cucereasca inima bombei sexy timisorene, Raluca Boanca. Tanara care a pozat in 2010 pentru FHM a ramas extrem de impresionata cand s-a trezit la locul de munca primind trei buchete superbe de trandafiri.

De-a lungul acestei saptamani, focoasa bruneta si-a inseninat zilele admirand superbele flori. Prima data au fost 101, apoi, 51, si in final 33.

Dar cine este misteriosul admirator? Surse din cercul de prieteni ai tinerei domnisoare spun ca ar fi vorba de un milionar elvetian care a mai curat-o pe Raluca si in urma cu doi ani. Misteriorul barbat s-a oferit atunci sa o ia de nevasta pe Raluca. Ramane de vazut daca lacatul inimii tinerei se vor deschide cu superbii trandafiri primiti in dar.

CITESTE SI: Timisoara revendica titlul de „Capitala frumusetii“! Frumoasele Timisoarei au devenit celebre prin pictoriale sexy in reviste sau pe internet

CITESTE SI: Raluca Boanca este scarbita de fetele care “se cupleaza” pentru bani!

CITESTE SI: Bomba sexy Raluca Boanca, de pe coperta FHM la masa de poker

CITESTE SI: Pictorial incendiar! Raluca Boanca e mica mafioata sicilianca din FHM

Rating

  • 2comentarii

recomanda prietenilor

Pareri

  1. Raluca nu face compromisuri pentru trandafiri! Nici pentru bani! Ea face compromisuri doar pentru a se vedea pe coperta Playboy, indiferent ce i-ar cere libidinosul de Boerescu

  2. asta-i stire? toate c….le se cred vedete!