Noutati :

Ultimul vis al lui Titu Bojin? Ce spera seful judetului ca se va intampla in Timis, cu sau fara el la CJT?

14 mai, 2015 - 01:59 PM
Autor: Anonim      
Categorie: ADMINISTRATIE
2

TIMISOARA. Presedintele Consiliului Judetean Timis nu stie cat timp va mai sta in fruntea judetului. Cu toate astea, mai are un vis, legat, evident, de Administratia Bazinala de Apa Banat, institutie al carui director a fost vreme de 10 ani.

Dupa ce a reusit, alaturi de ABAB, sa puna in siguranta malurile canalului Bega pe teritoriul Timisoarei, mai exact taluzele, Bojin spera ca urmatorul proiect va face referire la un alt tronson al Begai: de la Balint pana la Uzina de Apa.

„Visul meu, chiar daca voi mai fi sau nu la Consiliul Judetean sau la Apele Banat, este incheierea lucrarilor de regularizare si modernizare a malurilor, de la Uzina de Apa in amonte, pana la Balint. Bega vine de sus de la izvoare regularizata pe zona Poeni, Tomesti, manastirea lui Miron, Faget, Leucusesti, pana la Balint, pana acolo e in regula, dar probabil ca urmeaza lucrarea de la Uzina de Apa la Balint. Este cea mai mare lucrare, care trebuie promovata in perioada urmatoare. Trebuie sa se puna accentul pe nodul hidrotehnic de la Sanmihai si pe regularizarea Begai”, ne-a explicat Titu Bojin.

Bojin sustine ca proiectul este o necesitate si ca exista deja o strategie pusa la punct. Autoritatile judetene si reprezentantii ABAB spera sa obtina fonduri europene din urmatorul exercitiu financiar 2015-2020.Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 2comentarii

recomanda prietenilor

loading...

Pareri

  1. Șam plecat, Laeee!!!!

  2. parca se numea bethausen comuna….