Ultimul meci pentru Cosmin Contra! Fostul antrenor al alb-violetilor se retrage in Spania

Zilele lui Cosmin Contra la echipa fanion a Timisoarei s-au incheiat. Cel putin asta a lasat sa se inteleaga fostul fundas dreapta al nationalei. Contra a anuntat ca se retrage in Spania alaturi de familia sa si ca nu se va mai intoarce prea curand la Timisoara. „A fost cu siguranta ultimul meci la Poli, voi mai juca cu prietenii mei probabil. Am vorbit pe telefon cu Marian Iancu si fiecare merge pe drumul lui. Nu stiu ce aduce viitorul.

Fiecare dintre noi doi am gresit, eu mi-am recunoscut greseala. Ce fac de maine? Abia astept sa ajung in Spania langa familie, mi-e dor de ei. In 11 ianuarie (n.n. data la care are loc reunirea lotului alb-violet) voi face plaja in Tenerife. Sunt un tip norocos, poate vine ceva din Spania. Nu se pune problema sa merg la Dinamo dar daca s-au interesat de mine inseamna ca am facut lucruri bune la Timisoara”, a declarat Gurita.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

    Pareri

  1. Mai demult cind era vechiul site al OT spuneam ca JABBA nu-l va tine pe GURITA la infinit,doar au fost OLI sau URHIN demisi si ei dupa rzultate totusi bune,fratele SABAU a plecat dupa citeva scandari ale unor suporteri care s-au crezut profesionisti in fotbal…De bine de rau GURITA nu si-a prizat nasul sau a luat pastile de slabit ca MUTU are niste rezerve financiare,si inca mai poate juca fotbal….In orice caz JABBA s-a dat singur in petic,dupa ce ca nici jumatate de stadion se umplea,oare in retur se va umple macar un sfert???SI MAI ALES vom pastra locul 2 cu sau fara URHIN???

  2. Cosmin se para ca proverbele se verifica in viata : > gura bate c..ul !! Si apoi cine poate garanta ca rezultatele obtinute in tur nu i se datoreaza si predecesorilor sai