Noutati :

Ultimele imagini de pe santierul Centurii de Sud la Timisoara. Se executa relocari de retele si se fac lucrari la poduri si podete. Video

17 mai, 2021 - 11:09 AM
Autor: Redactie      
Categorie: ECONOMIC
9

TIMISOARA. Ploile cazute in ultimele zile au mai incetinit ritmul pe santierul Centurii de Sud la Timisoara, insa muncitorii incearca sa recupereze timpii pierduti.

CITESTE SI: In aplauze s-a incheiat Maratonul Vaccinarii. Medicul Dorel Sandesc: Am reusit sa resuscitam spiritul pro vaccinare. A fost o manifestare a bucuriei si a spiritului Timisoarei la un nivel foarte inalt. Video 

Ultimele imagini surprinse de la inaltime pe traseul celui mai asteptat proiect de infrastructura la Timisoara arata ca se lucreaza in continuare la podete si la relocarea unor portiuni ale retelei de gaz, in zona Freidorf, la parcul industrial, dar si intre Mosnita Noua si Ghiroda.

Interventii au loc si la viitorul pod peste Bega, in zona Ghiroda, si la noul pasaj care se va inalta peste calea ferata la Mosnita Noua, dar si la Giroc, unde se va instala armatura radierului pentru pasajul centurii de sud peste str. Trandafirilor.

***

Va reamintim, realizarea Centurii de Sud de la Timisoara, in lungime de 25,69 km, a fost atribuita catre antreprenorul Tirrena Scavi S.P.A. Valoarea contractului este de 272.432.921,95 lei fara TVA, avand finantarea asigurata de la bugetul de stat si din fonduri europene.

La finalul lunii martie 2020 a fost emis ordinul de incepere al lucrarilor si de predare a amplasamentului, termenul de finalizare a obiectivului fiind stabilit pentru luna martie 2022.

 Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

 • 9comentarii

recomanda prietenilor

loading...

Pareri

 1. Nu mai e nici o sansa pentru Martie 2022, sa fim seriosi. Macar ziaristii sa incerce sa afle noul termen de finalizare de la CNAIR sau constructor.

  • la 3 luni intarziere ar trebui aplicate deja penalitati si suspendarea dreptului de participare la alte licitatii in urmatorii 5 ani…altfel ne trezim ca si cu ordinarii de la pizzaroti sau aktor blocand alte lucrari cu anii…

 2. 2023 asta este anul!

 3. Foarte puțin este executat din tot proiectul !!
  Cu siguranță nu este nici o șansă să fie gata nici in martie 2023 !!
  La aceste firme ar trebui să fie interzis pentru viitor participarea la orice licitație !!

 4. Nu pot sa inteleg cum de s-a decis sa se faca cu o singura banda centura, in conditiile in care la Sibiu s-a facut calumea, in regim de autostrada …

 5. as fi optimist daca as zice 2024

  • un termen real la ritmul de lucru – 2027