Noutati :

Ultima veste de pe santierul de la Pasajul Popa Sapca din Timisoara! Ce se intampla? VIDEO

7 iulie, 2017 - 10:24 AM
Autor: Anonim      
Categorie: ADMINISTRATIE
0

TIMISOARA. Se misca lucrurile la pasajul de cale ferata Popa Sapca ce va fi largit la Timisoara. O piesa metalica de mari dimensiuni care va fi montata pe pod a fost adusa in aceasta dimineata. Anuntul a fost facut de primarul Nicolae Robu pe Facebook.

CITESTE SI: Se face la Sfantul Asteapta? A treia AMANARE a licitatiei pentru Centura de sud, la Timisoara! 

Astăzi de dimineață a fost adus în șantier podul pasajului Popa Șapcă, o structură metalică de 25 metri lungime -atât va fi anvergura acestui pasaj!- și 4.4 metri lățime. El va fi montat pe poziție începând din 21 August 2017. Suntem, așadar, în linie dreaptă și cu această mare și grea lucrare! Nu mai rămâne decât să se încheie cercetările arheologice, pentru a se putea intra în forță și pe str. Popa Șapcă propriu-zisă,
• cu ce-a mai rămas de făcut la rețelele de utilități,
• cu construcția zidurilor delimitatoare ale carosabilului -scheletul de rezistență, format din piloni duși la 10 m adâncime a fost deja realizat-,
• cu lărgirea la 4 benzi a carosabilului,
• cu amenajarea trotuarelor și pistelor de bicicletă,
• cu plantarea de copaci pe toată lungimea, pe ambele părți,
• cu amenajarea fâșiilor de spațiu verde.
Repet: ținta este finalizarea lucrării înainte de venirea iernii, adică: cu cel puțin jumătate de an mai devreme decât termenul contractual!„, a scris Nicolae Robu pe pagina sa de Facebook.

SUPER VESTE PRIVIND PASAJUL "POPA ȘAPCĂ"!Nu uitați: Share, Like…, ca de obicei :))Astăzi de dimineață a fost adus în șantier podul pasajului Popa Șapcă, o structură metalică de 25 metri lungime -atât va fi anvergura acestui pasaj!- și 4.4 metri lățime. El va fi montat pe poziție începând din 21 August 2017. Suntem, așadar, în linie dreaptă și cu această mare și grea lucrare! Nu mai rămâne decât să se încheie cercetările arheologice, pentru a se putea intra în forță și pe str. Popa Șapcă propriu-zisă, • cu ce-a mai rămas de făcut la rețelele de utilități,• cu construcția zidurilor delimitatoare ale carosabilului -scheletul de rezistență, format din piloni duși la 10 m adâncime a fost deja realizat-, • cu lărgirea la 4 benzi a carosabilului,• cu amenajarea trotuarelor și pistelor de bicicletă,• cu plantarea de copaci pe toată lungimea, pe ambele părți,• cu amenajarea fâșiilor de spațiu verde.Repet: ținta este finalizarea lucrării înainte de venirea iernii, adică: cu cel puțin jumătate de an mai devreme decât termenul contractual!

Posted by Nicolae Robu on 6 Iulie 2017

 

Se opresc trenurile si la Popa Sapca.

CFR ne-au dat avizul sa intrerupem traficul feroviar din 21 august, timp de o saptamana, pentru a monta podul si suportii sai, si anume acele culee. Sunt toate premizele ca si pasajul Popa Sapca sa fie finalizat cu jumatate de an inainte de termenul contractual, asa cum am cerut eu.
La Popa Sapca se pare ca intr-o saptamana-doua se vor termina cerectarile arheologice. Nu mai e de asteptat sa se gaseasca ceva. Nu ma pot hazarda, dar sper sa treaca pana la venirea iernii prima masina la Popa Sapca. Eu ma declar multumit si daca terminam cu putine zile inainte de venirea iernii. Important e sa nu ne prinda iarna„, a spus primarul Nicolae Robu.Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor

loading...