Noutati :

Ultima sansa pentru inscrierea in competitia de idei LAUNCHPAD 2018

30 mai, 2018 - 10:42 AM
Autor: Bianca Dichis      
Categorie: ECONOMIC
0

TIMISOARA. Camera de Comert, Industrie si Agricultura Timis in calitate de unic partener oficial in Romania al Programului CLIMATE KIC invita tinerii sa aplice cu idei inovatoare pentru un loc in marea finala a competitiei de idei ClimateLaunchPad care va avea loc in Scotia, in cursul lunii noiembrie 2018.

ClimateLaunchPad este cea mai mare competitie de idei in domeniul “clean technology”, finantata de Uniunea Europeana prin Programul CLIMATE KIC si organizata in Romania de catre CCIA Timis.

Misiunea ClimateLaunchPad este aceea de a atrage potentialul de tehnologii inovative din Europa si de a crea oportunitati pentru inovatori in vederea atenuarii efectelor schimbarilor climatice. Scopul este accelerarea inovatiilor care conduc la un viitor cu emisii scazute de dioxid de carbon. in acest sens, competitia creeaza o scena pentru idei inovative si sustenabile, biletul de calatorie spre succesul global.

ClimateLaunchpad sprijina competitorii in a transforma ideea intr-o afacere, in obtinerea finantarii si lansarea ideii. Finalistii competitiei vor fi recompensati cu premii: 10.000 euro locul 1, 5.000 euro locul al 2-lea, 2.500 euro locul al 3-lea.

Cele mai bune idei vor fi selectate iar echipele vor participa la un bootcamp intensiv sustinut de lectori internationali avizati ClimateLaunchpad, la sediul CCIAT, in perioada 2 – 3 iulie a.c. Vor urma sesiuni de instruire si coaching (tehnici de pitching, business canvas etc.).

Finala nationala ClimateLaunchPad va avea loc la sediul CCIAT, in data de 25 septembrie 2018. Top 3 idei nationale vor avea posibilitatea sa-si prezinte conceptul la nivel international si sa participe la competitia finala din Scotia.

Anul acesta au intrat in competitia ClimateLaunchPad peste 40 de tari.

Costurile pentru toate aceste participari sunt suportate de organizatori.

Aplicatia este deschisa, iar termenul limita este 3 iunie 2018.

Detalii despre posibilitatea de acces la program:
www.climatelaunchpad.org
www.climate-kic.org
Contact: Cristina Badulescu, [email protected], +40721896961

Social media
Facebook
www.facebook.com/climatelaunchpad
www.facebook.com/Climate Launchpad Romania 2018Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor

loading...