Noutati :

Ultima sansa pentru cei care vor sa devina studenti la Timisoara! Cate locuri au ramas pe toamna la toate universitatile?

7 august, 2015 - 09:34 AM
Autor: Liliana Iedu      
Categorie: EDUCATIE
1

TIMISOARA. Emotiile nu s-au incheiat pentru cei care doresc sa devina studenti, la Timisoara. Universitatile mai au locuri disponibile si vor mai organiza o sesiune, luna viitoare, in septembrie.

In total sunt 3.384 de locuri disponibile pentru ciclul de Licenta la cele patru universitati din Timisoara.

Cele mai multe locuri neocupate dupa prima sesiune de admitere din acest an sunt la Universitatea de Vest din Timisoara. Este vorba de 170 de locuri bugetate si 2.200 de locuri cu taxa.

Cele mai multe locuri bugetate disponibile la Universitatea de Vest din Timisoara sunt la Facultatea de Fizica (45 locuri) si la Facultatea de Chimie, Biologie, Geografie (21 de locuri).

Un numar de 528 de locuri, din care 109 bugetate sunt disponibile la Universitatea ”Politehnica” din Timisoara.

”Universitatea Politehnica Timisoara mai are disponibile locuri la sapte facultaţi: Chimie Industriala si Ingineria Mediului, Construcţii, Electrotehnica si Electroenergetica, Management in Producţie si Transporturi, Mecanica, Inginerie Hunedoara, stiinţe ale Comunicarii. inscrierea candidatilor va avea loc in perioada 04.09.2015 – 08.09.2015, concursul de admitere este programat in 9 septembrie a.c., iar rezultatele finale, dupa confirmari, vor fi afisate in 13 septembrie a.c.”, se arata intr-un comunicat al Universitatii

La Universitatea de Sstiinte Agricole si Medicina Veterinara ”Regele Mihai I al Romaniei” mai sunt disponibile 50 de locuri bugetate si 350 de locuri cu taxa.

De asemenea, la Universitatea de Medicina si Farmacie ”Victor Babes” din Timisoara mai sunt disponibile 86 de locuri pentru admiterea din toamna, dintre acestea, cele mai multe la Facultatea de Balneofiziokinetoterapie si recuperare (21 de locuri).Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 1comentarii

recomanda prietenilor

loading...

Pareri

  1. cine sa gandit sa nu participe la ocuparea locurilor a fost destept ,nu va pierde nimica!