Ultima framantare in PSD Timis: cum sa arate noul sediu!

PSD Timis a conturat deja proiectul noului sediu al partidului. Mai multe propuneri au fost deja trimise de arhitecti si proiectanti ai PSD, pe adresa partidului. Nimic nu este batut in cuie, deoarece membrii de partid trebuie sa aiba un cuvant de spus in privinta noi cladiri  in care isi va desfasura activitatea filiala, care urmeaza sa se mute de pe Loga. Deja mai multe fotografii cu proiecte au fost asezate pe peretii din actualul sediu pentru ca membrii de partid sa le vada, sa le analizeze si, mai apoi, sa-si dea cu parerea. „Proiectele pe care le-am expus la actualul sediu nu sunt definitive. O sa discutam intre noi, sa vedem cum il facem, sa fie functional. Ca fatada, cel mai probabil va ramane cel cu sigla partidului. Il vom prezenta colegilor sa vedem daca mai schimbam ceva si in interior”, a declarat Titu Bojin, presedintele PSD Timis. Primaria Timisoara a acordat PSD Timis un teren de 1.500 de metri patrati pe bd. Republicii. Pe acest loc urmeaza sa se construiasca noul sediu al social - democratilor. Ridicarea rapida a acestuia este necesara avand in vedere ca sediul de pe C.D. Loga a fost revendicat, apoi castigat in instanta de fostii proprietari. Pana cand noua cladire va fi finalizata, PSD va incheia un contract de inchiriere cu proprietarii sediului de pe Loga, insa pe o perioada determinata, pana cel tarziu in 30 decembrie 2012. Noul sediu va avea o sala de sedinte cu circa 200 de locuri si nu va costa mai mult de 400.000 de euro, bani care vor fi adunati din cotizatii. „Mi-am propus ca in mandatul meu sa avem acest sediu nou. Este o prioritate, dupa castigarea alegerilor din 2012”, a concluzionat Bojin.

PSD Timis a conturat deja proiectul noului sediu al partidului. Mai multe propuneri au fost deja trimise de arhitecti si proiectanti ai PSD, pe adresa partidului.

Nimic nu este batut in cuie, deoarece membrii de partid trebuie sa aiba un cuvant de spus in privinta noi cladiri  in care isi va desfasura activitatea filiala, care urmeaza sa se mute de pe Loga.

Deja mai multe fotografii cu proiecte au fost asezate pe peretii din actualul sediu pentru ca membrii de partid sa le vada, sa le analizeze si, mai apoi, sa-si dea cu parerea.

„Proiectele pe care le-am expus la actualul sediu nu sunt definitive. O sa discutam intre noi, sa vedem cum il facem, sa fie functional. Ca fatada, cel mai probabil va ramane cel cu sigla partidului. Il vom prezenta colegilor sa vedem daca mai schimbam ceva si in interior”, a declarat Titu Bojin, presedintele PSD Timis.

Primaria Timisoara a acordat PSD Timis un teren de 1.500 de metri patrati pe bd. Republicii. Pe acest loc urmeaza sa se construiasca noul sediu al social – democratilor.

Ridicarea rapida a acestuia este necesara avand in vedere ca sediul de pe C.D. Loga a fost revendicat, apoi castigat in instanta de fostii proprietari.

Pana cand noua cladire va fi finalizata, PSD va incheia un contract de inchiriere cu proprietarii sediului de pe Loga, insa pe o perioada determinata, pana cel tarziu in 30 decembrie 2012.

Noul sediu va avea o sala de sedinte cu circa 200 de locuri si nu va costa mai mult de 400.000 de euro, bani care vor fi adunati din cotizatii.

„Mi-am propus ca in mandatul meu sa avem acest sediu nou. Este o prioritate, dupa castigarea alegerilor din 2012”, a concluzionat Bojin.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Etichete