Opinia Timisoarei

Uite cum se circula pe Autostrada Vestului, care a legat Timisoara de Budapesta! Ultimele IMAGINI filmate din avion. VIDEO!

TIMISOARA. Deschiderea traficului pe autostrada Arad – Nadlac, tronsonul care a intregit soseaua rapida ce leaga Timisoara de Budapesta, a fost primita cu entuziasm de soferi, mai ales de cei din vestul Romaniei. Acum pot merge neintrerupt de la Timisoara pana in capitala Ungariei, si mai departe spre vestul Europei.

O multime de fotografii si imagini, care infatiseaza soseaua proaspat inaugurata, au invadat spatiul virtual si au fost indelung analizate si comentate.

CITESTE SI: Pe la vama Cenad sau pe autostrada, pe la Nadlac? Care e cel mai convenabil drum pentru soferii din Timisoara? Tu ce crezi? VOTEAZA!


Recent, Compania Nationala de Drumuri si Autostrazi a postat un filmulet realizat cu ajutorul celor de la Aeroclubul Romaniei.
Autostrada a fost surprinsa din avion, in conditii de trafic obisnuit.


CITESTE SI: Zici ca nu-i in Romania! Noua Autostrada, care ne duce direct de la Timisoara pana la Budapesta, filmata din aer, inainte de inaugurare! VIDEO!

Exit mobile version