Noutati :

Uite cum se circula pe Autostrada Vestului, care a legat Timisoara de Budapesta! Ultimele IMAGINI filmate din avion. VIDEO!

15 iulie, 2015 - 01:41 PM
Autor: Anonim      
Categorie: ECONOMIC
2

TIMISOARA. Deschiderea traficului pe autostrada Arad – Nadlac, tronsonul care a intregit soseaua rapida ce leaga Timisoara de Budapesta, a fost primita cu entuziasm de soferi, mai ales de cei din vestul Romaniei. Acum pot merge neintrerupt de la Timisoara pana in capitala Ungariei, si mai departe spre vestul Europei.

autostrada-arad-nadlac-de-sus-1

O multime de fotografii si imagini, care infatiseaza soseaua proaspat inaugurata, au invadat spatiul virtual si au fost indelung analizate si comentate.

CITESTE SI: Pe la vama Cenad sau pe autostrada, pe la Nadlac? Care e cel mai convenabil drum pentru soferii din Timisoara? Tu ce crezi? VOTEAZA!

autostrada-arad-nadlac-de-sus-2
Recent, Compania Nationala de Drumuri si Autostrazi a postat un filmulet realizat cu ajutorul celor de la Aeroclubul Romaniei.
Autostrada a fost surprinsa din avion, in conditii de trafic obisnuit.


CITESTE SI: Zici ca nu-i in Romania! Noua Autostrada, care ne duce direct de la Timisoara pana la Budapesta, filmata din aer, inainte de inaugurare! VIDEO!

Rating

  • 2comentarii

recomanda prietenilor

Pareri

  1. La ce folos in stadiul acesta pana la Timisoara mori incet,cand au de gand sa termine macar Timisoara – Lugoj?
    Rt

  2. Utilitatea autostrazii pentru timisoreni va fi atunci cand se vor construi si doua racorduri cu orasul- Timisoara nord si Timisoara sud si traversari supra terane a caii ferate.