Noutati :

Uimitor! Ultima metoda de vanzare a tigarilor de contrabanda la Timisoara!

11 ianuarie, 2016 - 09:31 AM
Autor: Anonim      
Categorie: EVENIMENT
3

TIMISOARA. Surpriza de proportii pentru jandarmii de la Gruparea Mobila Timisoara care au dat in weekend o raita prin Piata Iosefin.
In timp ce stateau de veghe au observat un barbat care cauta cu mare grija intr-o pubela de gunoi in timp ce discuta cu o femeie.

Jandarmii s-au apropiat si au inceput sa puna intrebari, apoi au rasturnat tomberonul. Acesta era plin cu tigari de contrabanda.

Barbatul, de loc din judetul Neamt, vindea pachetele la gura pubelei. Oamenii legii au recuperat din tomberon nu mai putin de 3020 de tigarete.
‘Comercianul’ a fost luat pe sus si dus la sediul Jandarmeriei. S-a ales cu dosar penal pentru detinere si vanzare de produse de contrabanda.

Rating

  • 3comentarii

recomanda prietenilor

Pareri

  1. Nu pot nicum sa inteleg de ce, după toate reabilitarile din zona pieței Josefin nu se poate eradica traficul (intens!) de țigări, și vânzarea de către țigani, de diverse produse!

    • Simplu. Nu se vrea.

  2. 3020 de tigarete! … penibil probabil asa au prezentat jandarmii, ca atat pot, si vor sa para a fi o captura mare! … in fond sunt vreo 150 de pachete, adica 15 cartuse de tigari! … sigur, e f bine ca s au gasit, dar e ceva mai putin decat o gainarie … iar opinia timisoarei face stire bomba … ridicol