Udrea: „Lucian Bute va purta frunza”. Boxerul va promova brandul turistic romanesc peste ocean

Ministrul Dezvoltarii si Turismului, Elena Udrea, a anuntat ca pugilistul Lucian Bute va purta frunza brandului turistic romanesc, prin campaniile pe care ministerul le va desfasura alaturi de acesta. Udrea crede ca prin campaniile pe care ministerul le va desfasura alaturi de Bute, turismul romanesc va fi facut atractiv pentru pietele din America de Nord, unde sportivul este cel mai cunoscut.

„Lucian Bute va purta frunza”, a spus Udrea. Pentru crearea si promovarea brandului turistic, Uniunea Europeana a alocat Romaniei 75 milioane euro pana in 2013. Din acestia, pentru crearea brandului s-a cheltuit mai putin de 900.000 euro, restul banilor urmand sa fie alocati promovarii acestuia.

Udrea a evitat sa anunte cu cat va fi remunerat Lucian Bute pentru campania de promovare. „Deocamdata nu avem o evaluare, nu avem detalii tehnice. Acest parteneriat presupune foarte multe actiuni, inclusiv spoturi financiare. E un parteneriat care presupune si costuri, dar n-am discutat inca despre acestea cu Lucian Bute”, a adaugat ea.

Lucian Bute si-a pastrat titlul mondial la categoria supermijlocie, versiunea IBF, pentru a sasea oara, dupa ce l-a invins pe Jesse Brinkley, prin KO, in repriza a noua, intr-un meci disputat pe 16 octombrie, la Centre Bell din Montreal.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.
loading...