Noutati :

UDMR ia in calcul iesirea din coalitia de guvernare, daca nu se respecta protocolul

17 februarie, 2012 - 05:05 PM
Autor: Anonim      
Categorie: NATIONAL
1

Vicepresedintele politic al UDMR, Laszlo Borbely, a declarat, la Targu Mures, ca reprezentantii Uniunii au cerut sa existe un protocol cu termene precis, pe langa programul de guvernare.

„Am zis ca nu intram la guvernare decat daca aceste propuneri vor fi incluse in programul de guvernare, vor fi duse la capat si am cerut sa avem pe langa programul de guvernare un protocol in care sa fixam date calendaristice, sa detaliem, unde e nevoie, ceea ce este prevazut in programul de guvernare. (…) Vom incheia acest protocol, sper, intr-o saptamana, cu termene clare si, daca nu vor fi respectate, evident atunci e si varianta de a parasi coalitia, daca nu se indeplinesc cele prevazute. Pai un program de guvernare este ca sa il indeplinesti, nu ca sa nu il faci. Deci nu e niciun fel de problema. si-a asumat coalitia acest program de guvernare, hai sa il facem. Nu e vorba de a ameninta”, a declarat el.

Rating

  • 1comentarii

recomanda prietenilor

Pareri

  1. Poate cineva sa publice detailat „protocolul” ? Nu il stiu, dar va asigur ca nu are nici o legatura cu programul de guvernare care preocupa problemele Romaniei. Doamne cat imi pot dori sa scapam de aceste lichele de politicieni, de la UDMR, sunt cel mai mare rau al nostru. Plecati de la guvernare si nu numai!!! Voi nu-i reprezentati pa maghiarii din Romania !!