Ucigasul din casa ta! Ai si tu aceste simptome?

In zilele noastre, toata lumea este dependenta de internet si revolutia retelei Wi-Fi a facut posibil ca noi saavem acces ori de câte ori vrem si oriunde mergem. Chiar daca companiile care produc telefoanele mobile si routere Wi-Fi trebuie sa respecte anumite norme cu scopul de a face aceste dispozitive mai putin daunatoare pentru sanatatea noastra nu putem fi absolut siguri ca nu exista nici un pericol.

Prima întrebare pe care trebuie sa ne-o punem este cum se conecteaza dispozitivele la router fara cabluri?

Laptopul, tableta sau telefonul mobil se conecteaza la router prin semnale de tip WLAN (unde electromagnetice). Bucla de semnale WLAN care ne înconjoara este daunatoare pentru sanatatea noastra. Potrivit studiului realizat de British Health Agency, routerele au un impact negativ atât asupra oamenilor cât si asupra plantelor.

Consecintele sunt: lipsa de concentrare, probleme de somn, dureri puternice de cap frecvente, dureri de urechi si oboseala cronica, scrie realitatea.net

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.
loading...