Noutati :

Turneu de gaming ROG in Shopping City Timisoara

9 noiembrie, 2018 - 03:09 PM
Autor: Daniel Balteanu      
Categorie: SOCIAL
0

În perioada 22-25 noiembrie ETA2U împreună cu ASUS dau startul unui nou turneu de gaming Republic of Gamers în Shopping City Timișoara. Evenimentul Join the Republic este destinat pasionatilor de jocuri video. Acestia vor avea ocazia de a-și exersa capacitațile de gamer pe laptop-ul ROG GL504 sau pe sistemele G20 & GT51 în cadrul celor doua competiții.

Vineri, 23 noiembrie, de la ora 14:00, se va desfasura competitia Fifa 19. Pentru acest turneu vor fi disponibile 128 de locuri. Calificările și turneele finale vor avea loc în aceeași zi (23 noiembrie). Înscrierile se fac AICI.

Sambata și duminică, 24-25 noiembrie, incepand de la ora 11:00, se va desfăsura cea dea doua competitie: Call of Duty: Black Ops 4. Pentru acest turneu vor fi disponibile 16 locuri. Echipele vor fi impartite in 4 membri+ 1 rezervă. Turneul Call of Duty: Black Ops 14 este adresat participatilor cu varste de peste 14 ani. Înscrierile se pot face AICI.

Validările pentru ambele competitii se înregistrează în limita locurilor disponibile, în ordinea înscrierilor și a confirmărilor telefonice.

Totodata, in 24- 25 noiembrie, puteti sa participati la tombole cu premii interesante, iar sistemele ROG pot fi testate in afara competitiilor, incepand din data de 22 noiembrie intre orele 11:00-22:00 la Shopping City Timișoara.

Pentru mai multe detalii despre ultimele evenimente puteti sa accesati site-ul www.shoppingcitytm.ro.Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor

loading...