Noutati :

Turismul electoral la Referendum in Timis, combatut cu 27 de …microfiltre de politisti si inspectori ARR

27 iulie, 2012 - 11:58 AM
Autor: Anonim      
Categorie: ADMINISTRATIE
5

Aproximativ 1600 de angajati ai Ministerului Administratiei si Internelor vor sta de veghe in ziua Referendumului, in intreg judetul Timis, pentru ca niciun incident sa nu tulbure procesul electoral.

In 29 iulie 2012, intre orele 07.00-23.00, la nivelul judetului sunt constituite 589 de sectii de votare in 441 de locatii a caror paza va fi asigurata de aproximativ 1.300 de politisti, jandarmi, pompieri si politisti de frontiera.

Distribuirea buletinelor de vot catre sectiile de votare si transportul acestora, dupa finalizarea procesului de votare, se va realiza tot sub paza politistilor timiseni.

La nivelul IPJ Timis au fost constituite echipe operative care vor gestiona orice incident semnalat atat in Timisoara,  cat si in judet.

Turismul electoral, prevenit cu filtre de politie

In ziua referendumului, vor fi amplasate, in zone importante ale judetului Timis, 27 de microfiltre de politie care vor actiona in trei schimburi pentru prevenirea si combaterea turismului electoral. In echipele de microfiltre vor fi politisti rutieri, de ordine publica si lucratori din cadrul A.R.R.

Pentru noaptea de 29 spre 30 iulie, vor fi suplimentate fortele de ordine, in zona Biroului Electoral Judetean, fiind angrenati politisti de ordine publica si circulatie, impreuna cu jandarmi.

Intreaga activitate din ziua referendumului va fi monitorizata de catre Centrul Operational Judetean, format din sefii structurilor Ministerului Administratiei si Internelor, sub directa coordonare a Institutiei Prefectului.Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 5comentarii

recomanda prietenilor

loading...

Pareri

  1. o initiativa buna…

  2. turism electoral se poate se poate face si cu masina mica, nu doar autobuze…

  3. Pai sa stabilim niste ierarhii…ARR pe mana sefilor din USL, Politia Romana pe mana sefilor din USL…deci despre ce vorbim…??? astia din USL chiar ne cred pe toti romanii prosti?

    • nu ai inteles, usl se asigura ca pdl nu face turism electoral

  4. LA CE-I BUN FILTRU,ATATA TIMP CAT SIGILIILE SI nr.DE STAMPILE NU CONTEAZA? FIECARE PRIMAR USL V-A DOVEDI CACI PREZENTA IN TERITOIU- LUI A FOST SUTA LA SUTA.SE VA FURA FARA NUMAR.