Noutati :

Tura ciclista de toamna in imprejurimile Timisoarei. Pasionatii mersului pe 2 roti sunt asteptati la o plimbare cu Verde pentru Biciclete

30 septembrie, 2011 - 02:32 PM
Autor: Miodrag Hojda      
Categorie: SOCIAL
0

TIMISOARA. “Verde pentru Biciclete” a pregatit o surpriza pentru iubitorii mersului pe bicicleta: o noua plimbare cu bicicleta. Traseul este destinat in principal  celor experientati, dar si amatorii pot participa la plimbare.

La rugamintea prietenilor si partenerilor nostri de plimbari din aceasta vara, am decis sa continuam turele cicliste banatene si in aceasta toamna„, ne spune Gratian Bolog, coordonatorul turelor cicliste banatene.

A noua tura ciclista banateana va avea loc duminica, 2 octombrie. Punctul de intalnire pentru plecarea in tura este Casa “Verde pentru Biciclete” (Parcarea Timco, strada Circumvalatiunii), ora 13.

Amatorii mersului pe doua roti vor pedala pe traseul: Casa “Verde pentru Biciclete” – Utvin – Sanmihaiu Roman – Sacalaz – Timisoara.

Organizatorii recomanda participarea indeosebi cu bicicleta de tip mountain-bike. Tura este accesibila tuturor categoriilor de varsta, insa e destinata cu precadere celor experimentati.

Lungimea traseului este de aproximativ 29 km, durata de parcurgere fiind de aproximativ 4 ore. „In timpul turei, vom face popasuri de regrupare, precum si de realimentare cu apa si mancare, dupa caz„, a adaugat Gratian Bolog.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor