Opinia Timisoarei

Tupeu si nesimtire fara margini. Gunoaiele din gospodarii, indesate in containerele din refugiile auto de pe Centura, la Timisoara. Foto

TIMISOARA. Inaintea sarbatorilor de iarna, angajatii DRDP au montat containere de colectare selectiva pe Centura Timisoarei, dar si pe drumul national ce face legatura cu Aradul, astfel incat soferii care opresc sa aiba unde sa arunce diferitele deseuri pe care le au in masini. Numai ca…. a ramas prea putin spatiu pentru resturile conducatorilor auto.

CITESTE SI: Un joc din perioada stapanirii otomane, exponatul lunii la Muzeul National al Banatului din Timisoara 

Cei care locuiesc in apropierea punctelor in care au fost amplasare containerele au crezut ca acestea le sunt rezervate lor. Asa ca, si-au facut curatenie prin gospodarii si au adus sacii cu resturi si i-au aruncat in recipiente.
Si, cand n-a mai fost loc, au lasat resturile ambalate langa pubele.

Astfel, drumarii au gasit saci plini cu frunze ori crengi si alte deseuri vegetale, dar si sticle de bauturi racoritoare sau alcoolice, cutii de carton si chiar si un uscator de haine.

Containerele de colectare selectiva a deseurilor amplasate pe doua drumuri nationale din judetul Timis – centura Timisoara Nord si DN 69 Timisoara – Arad – 𝐍𝐔 𝐒𝐔𝐍𝐓 𝐃𝐄𝐒𝐓𝐈𝐍𝐀𝐓𝐄 𝐃𝐄𝐏𝐎𝐙𝐈𝐓𝐀𝐑𝐈𝐈 𝐃𝐄𝐒𝐄𝐔𝐑𝐈𝐋𝐎𝐑 𝐌𝐄𝐍𝐀𝐉𝐄𝐑𝐄 𝐒𝐀𝐔 𝐕𝐄𝐆𝐄𝐓𝐀𝐋𝐄. Pubelele montate inainte de sarbatori au fost vizate, inca din primele zile, de cetateni iresponsabili care si-au facut curatenie prin ograda si apoi au depozitat gunoaiele provenite din gospodarii in containere si pe langa ele. Incercam sa reducem fenomenul deseurilor abandonate ilegal pe marginea drumurilor, dar din pacate amploarea acestui fenomen nu depinde de marimea cosurilor de gunoi, ci de bun simt, de buna crestere. Va rugam sa dati dovada de responsabilitate, de civilizatie! Nu mai abandonati gunoiul in locuri nepermise!„, transmit reprezentantii DRDP Timisoara.

Exit mobile version