Noutati :

Tu stii ce inseamna sclavia moderna? Vino la Caravana #FREEDOMTOUR de la Timisoara!

18 septembrie, 2014 - 12:53 PM
Autor: Anonim      
Categorie: SOCIAL
0

TIMISOARA. Caravana #FREEDOMTOUR, un proiect de informare Si prevenire a traficului de persoane al organizatiei eLiberare, alaturi de partenerii sai, intre care Agentia Nationala impotriva Traficului de Persoane (ANITP), este in Timioara in perioada 18 – 21 septembrie.

Caravana #FREEDOMTOUR calatorete in 16 orase din Romania, cumuland 896 ore de calatorie –  cate o ora pentru fiecare victima a traficului de persoane identificata in anul 2013, in Romania, pentru a duce mai departe mesajul de prevenire si constientizare a pericolului traficului de persoane – sclavia erei moderne.

Turul a inceput la data de 11 septembrie si se va incheia sambata, 18 octombrie 2014, cu prilejul Zilei Europene de Lupta impotriva Traficului de Persoane.

Motivul din spatele proiectului demarat de asociatia eLiberare este importanta implicarii societatii civile. Organizatia doreste sa creeze un precedent pozitiv prin care sa inspire oamenii la actiune in propriile comunitati. Romania se bucura de sprijinul autoritatilor in lupta impotriva traficului de persoane, insa reprezentantii societatii civile recunosc nevoia unei miscari sociale impotriva sclaviei moderne. #FREEDOMTOUR doreste sa faciliteze acest lucru pe plan national prin activitatile demarate in cadrul proiectului.

Evenimentele care vor avea loc in cadrul #FREEDOMTOUR in Timisoara sunt:
– Activitati de informare si contientizare la licee;
– Impartirea de materiale informationale in locatii din Piata Operei si in Iulius Mall – Sambata, 20
septembrie, intre orele 10:00 – 15:00;
– „Concert Beck Corlan, La Capite!” –  sambata, 20 septembrie, de la ora 20:00, in incinta localului „La Capite”.

Mai multe detalii despre traficul de persoane, prevenire si #FREEDOMTOUR puteti afla aici:
www.thefreedomtour.ro si www.eliberare.com.Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor

loading...