Noutati :

Tu decizi! Voteaza legal! pentru ca Votul nu este de vanzare! Vezi cum se pedepseste frauda in alegeri!

6 decembrie, 2012 - 12:57 PM
Autor: Anonim      
Categorie: EVENIMENT
0

Echipe formate din politisti, jandarmi si pompieri au continuat activitatile de prevenire in cadrul campaniei „Tu decizi. Voteaza legal!” si in cursul acestei saptamani.

Membrii Centrului de Comunicare Judetean Timis s-au deplasat in zona centrala a municipiului Timisoara, cu ocazia targului de Craciun, unde au inmanat cetatenilor pliante, continand mesajul campaniei si i-au informat despre prevederile legale referitoare la alegerile pentru Camera Deputatilor si Senatului, din 9 decembrie 2012.

Totodata, politistii din cadrul Compartimentului de Analiza si Prevenire a Criminalitatii s-au deplasat in zona periurbana  a orasului Deta unde au desfasurat actiunii „din poarta in poarta”, in scopul informarii satenilor cu privire la drepturile si obligatiile pe care le au cu ocazia desfasurarii acestor alegeri.

Reamintim cetatenilor ca „promisiunea, oferirea sau darea de bani, bunuri ori alte foloase in scopul determinarii alegatorului sa voteze sau sa nu voteze un anumit competitor electoral ori un anumit candidat precum si primirea acestora de catre alegatori in acest scop constituie infractiuni si se pedepsesc cu inchisoare de la 6 luni la 5 ani”.

Nu uita: Tu decizi! Voteaza legal! pentru ca Votul nu este de vanzare!Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor

loading...