Noutati :

Tu de care esti cel mai aproape? Au fost gasite spatii pentru toate cele 17 centre de vaccinare anti COVID de la Timisoara, multe in sediile unor companii

8 ianuarie, 2021 - 02:09 PM
Autor: Bianca Dichis      
Categorie: SANATATE
4

TIMISOARA. S-au gasit spatii pentru toate cele 17 centre de vaccinare din Timisoara. Mai multe companii au pus la dispozitia primariei incinte in care vor functiona aceste centre, odata ce va incepe cea de-a 3-a faza a procesului, respectiv vaccinarea populatiei generale.

CITESTE SI: Aproape 1.000 de medici, asistente si infirmiere s-au vaccinat in ultimele 24 de ore, la Timisoara si in judet 

Astfel, in urma discutiilor dintre Primarie si mediul de afaceri, 9 centre de vaccinare vor fi organizate in sediile mai multor companii:
Medlife (1 centru), Genki Medical Center (1 centru), Iulius Mall (1 centru), Vox Tehnology Park (2 centre), ISHO (2 centre), Continental Automotive România (2 centre).


Celelalte spații identificate sunt în proprietatea Primăriei Timișoara: Incuboxx (3), Fundația Județeană pentru Tineret Timiș (2), Clădirea STPT (2), Muzeul de Transport Public (1).

“Mulțumim companiilor care pun la dispoziția Primăriei și a comunității spații pentru centrele de vaccinare care vor deveni operaționale în Faza 3. Într-o cursă contracronometru, au fost identificate toate cele 17 spații care îndeplinesc condițiile pentru desfășurarea procesului de vaccinare și acoperă întreg teritoriul orașului, astfel încât cetățenii să nu fie puși pe pe drumuri. Timișoara dovedește, din nou, că este solidară și la bine și la greu.

Pentru ca aceste spații să devină centre de vaccinare au nevoie de dotări, de la paturi până la frigidere. Suntem în etapa 1, a vaccinării personalului medical, în spațiile proprii ale spitalelor. Am încredere că vom primi cât mai repede informații despre mecanismele de achiziții și finanțare de la Guvern, ca toate cele 17 centre să fie operaționale în ziua 0 a vaccinării populației generale˝, a declarat Dominic Fritz, primarul Timisoarei.

La nivelul intregului judet, urmeaza sa fie organzate 32 de cenre de vaccinare. De la debutul campaniei de vaccinare si pana in prezent, la nivelul judetului Timis, s-au administrat 4.778 doze de vaccin impotriva virusului SARS-CoV-2.Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 4comentarii

recomanda prietenilor

loading...

Pareri

  1. Pentru mine, cel mai aproape, este wc acasă

  2. La M Profilaxis nu se fac vaccinări?

  3. Sanandrei-ul unde este arondat?

  4. British women fined for going on WALK, told by police that carrying tea is ‘classed as picnic’

    UK is just a big prison now. It is worse than North korea. in nk at least people know they are slaves. In uk people are lobotomized. they think they are free. The stupidity level in west europe is beyond ‘monty python’