Noutati :

Tu ai donat vreun leu? Cati bani s-au adunat pentru Cumintenia Pamantului?

15 iulie, 2016 - 06:35 PM
Autor: Anonim      
Categorie: NATIONAL
3

Pana acum s-au strans 306.773 de euro din donatii pentru sculptura „Cumintenia Pamantului” realizata de Constantin Brancusi.

Suma este infima si reprezinta doar 5% din cele 6 milioane de euro necesare pentru ca opera de arta sa intre in patrimoniul statului.

Citeste mai mult pe ziare.com!

Rating

  • 3comentarii

recomanda prietenilor

Pareri

  1. priviti opera lui BRANCUSI cu ochii poporului si veti afla cati bani se vor strange………

  2. O alta marsavie pusa la cale de „baietii destepti”….Sa dea fraieru’ de ţugulan banii….Ca sa aiba smecherii de unde-şi trage comisioanele….De ce s-o rascumparam. Este bun de patrimoniu, sa stea in Muzeul National de Arta – ca oricine-ar fi proprietarul n-are voie – dupa lege s-
    o scoata din tara…..Dar!….Un motiv in plus sa fim exploatati sentimental si material….EU NU DAU NICI UN BAN SI VA SFATUIESC SA NU DATI BANI SMECHERILOR!…..

  3. statuia a fost oferita cadou celor ce o detin chiar de autor ei, BRANCUSI , din cauza ca operele lui brancusi, au valoare mare , s-au gandit sa faca ceva banuti pe ea , pentru ca altii nu sunt interesati la un asemenea pret. . intrebati elevii din clasele 12 , cine a fost brancusi? ………. de la un student la vest am aflat ca brancusi a fost actor si a jucat in B . D la munte si la mare