Noutati :

Troleibuzul 11 si autobuzele 28 si 29 isi schimba traseul din pricina lucrarilor care se fac in Modern. De cand se modifica si pe unde vor merge

12 martie, 2014 - 02:43 PM
Autor: Anonim      
Categorie: SOCIAL
2

TIMISOARA. Regia Autonoma de Transport Timisoara anunta schimbari temporare in traseele autobuzelor 28 si 29, precum si in cel al troleibuzului de pe linia 11.

Astfel, de luni, 17 martie, linia de firobuz 11 va intoarce la Piata Virgil Economu, unde va avea si capatul de linie. Troleibuzele 11 nu vor mai putea circula pana la Arena Aquasport, deoarece incep lucrarile de modernizare pe tronsonul dintre Calea Dorobantilor si sensul giratoriu spre Aeroport.

Tot din pricina lucrarilor la carosabil, autobuzele de pe liniile 28 si 29 nu vor mai circula nici ele pana la Piata Virgil Economu. Noul traseu al liniei 28 va fi, tot din 17 martie, următorul: Calea Dorobantilor – Strada Lalelelor – Strada Matasari – Strada Uzinei si retur. Se infiinteaza statia pe strada Matasari dupa intersectia cu strada Lalelelor

Traseul liniei 29 va fi urmatorul: Strada Matasari – Aleea Ghirodei – Strada Dunarea – Strada Campului – Strada Dunarea – Aleea Ghirodei – Strada Matasari – Strada Uzinei – Calea Dorobantilor – Strada Lalelelor – Strada Matasari.
Pentru liniile 28 si 29 se suspenda statia Piata Virgil Economu, iar traseul din zilele nelucratoare ramane neschimbat.
In functie de conditiile de trafic, orarele troleibuzului 11 si a liniilor 28 si 29 vor ramane neschimbate.
Aceste modificari sunt valabile pentru perioada lucrarilor din zona Modern.Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 2comentarii

recomanda prietenilor

loading...

Pareri

  1. Uf,m-am linistit ! Din titlu , reiese ca se face un nou Mall in locul fostei fabrici Modern (fiti mai atenti la redactare) ! Incepe nebunia lucrarilor de primavara la carosabil ; oare cand vom putea merge linistiti ,macar pe o singura strada , in orasul asta ?!?

  2. Va rugam insistent sa reflectati asupra doleantelor celor ce locuiesc in cartierul Ronat din Timisoara .Am dori sa prelungiti traseele troleibuzelor 11 si 14 pina la sensul giratoriu de la Solventul,avind in vedere ca tramvaiul 5 circula atit de rar si tinind cont si de distanta mica pe care ar mai trebui sa o parcurga de la actualul loc unde intorc in momentul de fata si pina la sensul giratoriu de la Solventul.Va rugam si speram ca ne ve-ti ajuta.Cu multumiri anticipate.