Noutati :

Trenuri zilnic din Timisoara spre Budapesta si Belgrad! Vezi schimbari in Noul Mers al Trenurilor 2014 care intra in vigoare

13 decembrie, 2013 - 12:56 PM
Autor: Anonim      
Categorie: SOCIAL
0

Noul Plan de Mers al Trenurilor 2013-2014, valabil pana la data de 13 decembrie 2014, va intra in vigoare la 15 decembrie, anunta CFR Calatori.

„In anul urmator, CFR Calatori va pune la dispozitia zilnica a tuturor categoriilor de calatori un numar total de 1.169 de trenuri, din care 247 trenuri InterRegio si 922 trenuri Regio. in traficul intern, se va asigura si in 2014 serviciul public de naveta intre marile orase si localitatile din proximitatea acestora. In plus, se va mentine mersul de tren cadentat pe rutele unde conditiile de circulatie si exploatare permit acest lucru si unde traficul de calatori platitori este cu preponderenta de naveta: Bucuresti Nord — Pitesti — Craiova prin Rosiori Nord, Bucuresti Nord — Ploiesti si Constanta — Mangalia (in sezonul estival). in ceea ce priveste zonele turistice precum Valea Prahovei, Vatra Dornei etc., pasagerii vor avea in continuare la dispozitie un numar suficient de trenuri in functie de sezon si de trafic„, se arata intr-un comunicat al CFR Calatori.

Fata de 2013, toate trenurile InterRegio vor circula zilnic, cu exceptia a trei perechi de trenuri pe ruta Bucuresti Nord — Ploiesti.

In plus, va fi introdusa cate o pereche de trenuri pe fiecare dintre rutele Bucuresti Nord — Constanta, Galati — Constanta si Drobeta Turnu Severin — Timisoara Nord (din 1 februarie 2014).

Totodata, se va relua legatura Bucuresti Nord — Cluj Napoca prin Simeria, cu trenurile IR 1823/ 1824. Trenurile IR 1621/ 1622 vor conecta Bucuresti Nord de Timisoara prin Arad.

Zilnic vor pleca trenuri din Timisoara spre Budapesta si Belgrad!

In 2014, pasagerii vor avea la dispozitie trenuri internationale zilnice directe din Bucuresti Nord catre Viena (cu preturi de la 39 euro pe sens), Budapesta (de la 29 euro pe sens), Sofia, Istanbul, Chisinau. De asemenea, oferta de transport international include trenuri zilnice directe catre Budapesta din Timisoara, Brasov, Targu Mures si Cluj Napoca. Din Timisoara, pasagerii pot calatori zilnic catre Belgrad, prin Varset, cu numai 14 euro„, mai anunta CFR Calatori.Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor

loading...