Trenuri de calatori blocate pe sine in Hunedoara. Intarzieri de peste 2 ore si jumatate

Doua garnituri vor avea intarzieri la sosire din pricina uneri defectiuni aparute la un tren de marfa, iar circulatia pe calea ferata a fost oprita.

CITESTE SI: Impact frontal intre doua masini, oameni raniti. A intervenit descarcerea. Foto 

Traficul de calatori a fost oprit sambata seara pe relatia Baru Mare – Crivadia, in judetul Hunedoara, la intrarea in statia Baru Mare.

Un tren de marfa privat si-a rupt pantograful si a provocat un deranjament major la sistemul de alimentare cu energie electrica a liniei de contact, pe ambele fire de circulatie, intre cele doua statii, scrie ziare.com.

Personalul feroviar al SRCF Timisoara este deja prezent pe teren, unde intervine cu drezina pantograf pentru inlocuirea componentelor avariate, inclusiv a liniei de contact”, au transmis reprezentantii CFR .

Trenurile care au ramas blocate pe sine sunt IR 1823, care circula in relatia Bucuresti – Arad, si R 2710, care circula pe relatia Simeria – Petrosani. Acestea au fost oprite in garile Banita si Pui, pentru a se asigura accesul drezinei pantograf.

Precizam faptul ca, pentru remedierea deranjamentului major provocat de trenul privat de marfa, interventiile sunt estimate la cca 160 de minute. In acest context, operatorul national de transport feroviar de calatori – CFR Călători – a fost anuntat ca se poate asigura continuitate in circulatia trenurilor doar daca trimit o locomotiva Diesel pentru dublarea garniturilor, pe relatia respectiva”, au mai spus reprezentantii CFR.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.
loading...