Noutati :

Trenuri blocate si cu intarzieri de cateva ore pe ruta Timisoara – Bucuresti, dupa ce o sina de cale ferata a crapat langa Remetea Mare! FOTO!

17 noiembrie, 2011 - 08:03 AM
Autor: Milena Cernescu      
Categorie: EVENIMENT
0

UPDATE:  „Una dintre cauzele care au putut duce la fisurarea sinei poate fi temperatura scazuta„, a declarat pentru www.opiniatimisoarei.ro Romulus Bratu, director de Marketing Regionala CFR Timisoara. Termometrele au aratata noaptea trecuta o minima de minus 7 grade in zona Timisoarei.

Reprezentantii CFR au precizat ca in cursul zilei va exista o perioada de timp de 2 ore, o asa zisa „portita de trafic feroviar”, in care prin zona cu probleme nu va trece niciun tren. Muncitorii de la caile ferate vor profita de aceasta pentru a repara complet linia.
__________________________________________________________

TIMISOARA. S-a frant pur si simplu sub greutatea unei garnituri si a dat traficul feroviar peste cap pe ruta Timisoara – Bucuresti! Este vorba de o bucata de sina de cale ferata care a crapat dimineata in jurul orei 5.00 intre Remetea Mare si Timisoara. 3 trenuri au fost blocate si sute de oameni au ramas in frig.

Astfel, s-au inregistrat intarzieri de pana la 3 ore. O echipa de interventie de la Caile Ferate Romane din Regionala CFR Timisoara a lucrat la remedierea situatiei si a sudat linia. Reparatia este insa una temporara, astfel ca toti mecanicii sunt nevoiti sa circule cu maxima prudenta in zona pentru a intra in Timisoara.

Trenurile care trebuiau sa ajunga la Timisoara la prima ora au facut coada dupa statia Remetea Mare, iar dupa ce a fost sudata sina, calatorii au coborat din garnituri si s-au urcat toti in prima din coloana care i-a adus la Timisoara.

Dimineata, la ora 4.58, conductorul trenului international Bucuresti-Belgrad a sesizat ca un cupon de sina s-a rupt in apropierea localitatii Remetea Mare.  Au fost afectate trei trenuri care circulau pe relatia Timisoara-Bucuresti, respectiv trenul international Bucuresti-Belgrad (306-1), trenul Intercity 592 Timisoara-Bucuresti si acceleratul 1693 Bucuresti-Timisoara„, declara directorul Regionalei de Transport Feroviar de Calatori Banat-Oltenia, Alexandru Silvasan.

Circulatia a fost reluata in jurul orei 6.40.

Pe parcursul remedierii temporare a avariei,  trenul international Bucuresti-Belgrad si acceleratul Bucuresti-Timisoara au fost oprite in apropierea garii din Remetea Mare, iar trenul Intercity Timisoara-Bucuresti a fost oprit in Gara de Est
Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor

loading...