Opinia Timisoarei

Tren ramas blocat pe sine dupa ce a lovit o basculanta, in apropiere de Timisoara!

Un tren privat de persoane a ramas blocat pe sine, intre Timisoara si Lipova, marti dupa-amiaza, dupa ce garnitura a lovit o basculanta la o trecere peste calea ferata, soferul fiind ranit, in timp ce pasagerii sunt nevatamati.

Potrivit reprezentantilor Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta Arad, accidentul a avut loc in dreptul localitatii aradene Neudorf, fiind implicat un tren privat al companiei Regiotrans.

Conform sursei citate, locomotiva a lovit o autobasculanta, la o trecere peste calea ferata, soferul fiind incarcerat si intervenindu-se pentru salvarea acestuia.

Soferul urmeaza sa fie preluat de o ambulanta si transportat la Spitalul Clinic Judetean de Urgenta Arad, avand traumatisme interne si suspectandu-se ca are fracturi.

Niciun pasager din tren nu a fost ranit, insa garnitura a ramas blocata pe sine si va pleca doar dupa finalizare cercetarilor politistilor.

Trenul circula pe relatia Timisoara Nord – Radna (Lipova) si era programat sa ajunga la destinatie la ora 15.48, estimandu-se ca va avea o intarziere de pana la 120 de minute.

Exit mobile version