Noutati :

Trei revolutionari inarmati si-au cautat dreptatea la Prefectura Timis. Prefectul a dispus verificari!

16 ianuarie, 2012 - 02:15 PM
Autor: Liliana Iedu      
Categorie: ADMINISTRATIE
0

TIMISOARA. Trei revolutionari care purtau asupra lor arme s-au dus in audienta la prefectul de Timis, Mircea Bacala, pentru a-l sesiza asupra unor nereguli legate de terenuri.

Cei trei barbati inarmati, care detineau si permise de port-arma, s-au dus la prefectul de Timis, Mircea Bacala pentru a-l sesiza ca mai multi colegi de-ai lor, revolutionari care urmeaza sa primeasca cate un hectar de teren la Lugoj in baza legii 341/2004 au mai primit si in alta parte terenuri. Acestia i-au prezentat reprezentantului Guvernului in teritoriu si cateva acte doveditoare.

CITESTE SI: Afaceri cu titlurile de proprietate ale revolutionarilor care urmeaza sa isi primeasca terenurile in baza legii 341/2004

Intr-adevar, am primit in audienta trei revolutionari care au prezentat cateva acte care dovedesc ca mai multi oameni care vor fi pusi in posesie la Lugoj cu terenuri in baza legii 341/2004 au mai fost pusi in posesie si in alte locuri. Voi dispune sa se faca verificari la toti cei 70 care urmeaza sa primeasca cate un hectar de teren in Lugoj„, a declarat pentru www.opiniatimisoarei.ro, Mircea Bacala, prefectul judetului Timis.

Din spusele celor trei revolutionari care s-au prezentat la Prefectura, acestia poarta arme de frica samsarilor de terenuri.Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor

loading...