Noutati :

Trei milioane si jumatate de lei, pusi la bataie de Primaria Timisoara pentru proiecte culturale si de tineret. Pana cand se fac inscrieri

7 aprilie, 2018 - 09:38 AM
Autor: Anonim      
Categorie: ADMINISTRATIE
0

TIMISOARA. Pentru proiecte culturale si de tineret sunt alocati de Primaria Timisoara 3 milioane si jumatate de lei in 2018.

CITESTE SI: Povesti si legende, adunate in secole de istorie, ce abia asteapta sa fie spuse turistilor, aproape de Timisoara 

3.000.000 sunt pentru proiectele culturale si 500.000 pentru cele de tineret.

Ca sa obtina finantari, se pot inscrie fie persoane fizice, fie juridice fara scop patrimonial, asociatii si fundatii.

Nicio finantare nerambursabila nu poate depasi 70% din bugetul total al proiectului. Cel putin 30% trebuie sa provina din alta sursa, iar minimum 10% trebuie sa reprezinte contributia proprie a beneficiarului proiectului. Proiectele se depun intr-un exemplar la Casa de Cultura, iar un exemplar se depune in format electronic”, a declarat primarul Nicolae Robu.

Proiectele depuse la Casa de Cultura vor avea pe plic inscriptia “pentru Comisia de cultura” respectiv “pentru Comisia de tineret”, a mai explicat Nicolae Robu.

Potrivit primarului, un exemplar din proiect trebuie depus in format electronic.

Ultima zi de inscrieri este 24 aprilie, ora 16.00.Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor

loading...