Trei linii metropolitane isi schimba traseul spre Timisoara, de luni

TIMISOARA. De luni, 10 mai, traseele liniilor M11, M29 si M30 vor fi modificate ca urmare a lucrarilor de modernizare la infrastructura strazii Dunarea din comuna Ghiroda, pe sectorul cuprins intre strada Ialomita si strada Foisor.

CITESTE SI: Cu cat se inchiriaza un apartament la Timisoara. Schimbari pe piata chiriilor. Garsonierele pornesc de la 200 de euro 

Astfel, linia M11 va circula pe sensul Timisoara – Ghiroda, pe str.Victoria, cu intoarcere la Giratia Pod Ghiroda, iar pe sensul spre Timisoara, va urma traseul Giratie Pod Ghiroda – str.Victoria – str.Sinaia – str.Busteni – str.Semenic cu revenire pe DN6/Calea Lugojului. Statiile aflate pe noul traseu vor fi: Giratie Pod Ghiroda, Ialomita, Primaria Ghiroda, Sinaia, Busteni, Semenic.

Linia M29 va circula, pe sensul Timisoara-Ghiroda, pe str.Matasarilor pana pe Aleea Ghirodei (Foisor), unde va intoarce si va avea statie capat de linie, urmand a reveni pe acelasi traseu spre Timisoara.

Linia M30 va circula, dinspre Timisoara spre Ghiroda, pe traseul Bastion bulevardul Take Ionescu- str.Simion Barnutiu – str. V.Economu – str.Palmierilor – str.Matasarilor pana la Aleea Ghirodei (Foisor), care va fi capatul de linie. La intoarcere, pe traseul Aleea Ghirodei (Foisor) – str.Turda – str.Orastie – Calea Dorobantilor – str.Simion Barnutiu – Piata Badea Cartan – bulevardul Take Ionescu – Bastion. Statia Aleea Ghirodei (Foisor) va fi capat de linie.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

loading...

    Pareri

  1. Yahoo spune:

    Remember 🙂
    ATIT