Noutati :

Trebuie reparate si reasfaltate parcarile din Aeroportul Timisoara. Se cauta o firma pentru lucrari

11 mai, 2022 - 09:03 AM
Autor: Redactie      
Categorie: ECONOMIC
2

TIMISOARA. 1200 de locuri de parcare deservesc Aeroportul International Timisoara, inca din 2018. In vara acelui an, a fost inaugurata cea de-a doua parcare.

CITESTE SI: Agenda culturala a Primariei Timisoara, respinsa in premiera in Consiliul Local. Dominic Fritz acuza PNL de sabotaj. Liberalii: Va e rusine de cuvantul Ruga, de ne schimbati traditiile?

La 4 ani distanta, spatiile destinate masinilor care fie stationeaza in incinta aeroportului mai mult timp, fie sunt doar in trecere, au nevoie de reparatii si o reasfaltare.

A fost lansata o licitatie pentru gasirea unei firme care sa se ocupe de aceste lucrari.

Parcarile auto din incinta AIT destinate uzului pasagerilor prezinta, in mai multe zone, o serie de deficiente functionale in ceea ce priveste starea suprafetelor carosabile (asfaltate si/sau pavate). Aceste deficiente se datoreaza uzurii fizice generate de traficul auto si constau in principal din:
– Fisuri si exfolieri ale stratului asfaltic de uzura
– Denivelari la nivelul pavajului din piatra profilata
– Tasari ale unor segmente de borduri marginale
– Deprecieri ale unor tronsoane de rigole colectoare
– Defecte de planeitate a carosabilului (inclusiv la nivelul caminelor de vizitare ale retelei de canalizare) in aceasta situatie este necesara si oportuna realizarea unor lucrari de reparatii avand drept scop reabilitarea tuturor zonelor afectate aferente parcarilor auto nr. 1 si nr. 2 din incinta aeroportului„, se arata in documentatia ce insoteste procedura de licitatie in Sistemul Electronic de Achizitii Publice.

Zonele de parcare auto in care este necesara executarea lucrarilor de reparatii sunt:
– Zona 1 – cuprinsa intre sensul giratoriu si cladirea terminalelor A si B;
– Zona 2 – intrarea in parcarea nr. 1;
– Zona 3 – intrarea in parcarea nr. 2;
– Zona 4 – suprafata pavata a parcarii auto nr. 1;
– Zona 5 – parcarea din dreptul terminalului sosiri externe.

Contractul pentru reparatii si asfaltare este estimat la 980.000 lei fara TVA, adica aproximativ 230.000 de euro cu TVA.

Firmele interesate isi pot depune ofertele pana in 24 mai.Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 2comentarii

recomanda prietenilor

loading...

Pareri

  1. spaga …dor 4 anii au rezistat , sunt facute din LEGO?

  2. Dar lumina inexistentă de la giratoriu Ghiroda până aproape de aeroport când se va repara?drumul e in bezna și plin de gropi uriașe!!