Traseu prelungit pentru un autobuz din Timisoara. Se suplimenteaza mijloacele de transport pe o alta linie

TIMISOARA. Societatea de Transport Public Timisoara modifica traseul unei linii de autobuz expres prin prelungirea acesteia.

CITESTE SI: Cea mai lunga pista de biciclete din Romania, care leaga Timisoara de granita cu Serbia, ramane a nimanui 

Astfel din prima zi a lunii noiembrie ruta pe care circula expresul 6 va fi prelungit pana la punctele cardinale. Plecarea din zona Piata I.C. Bratianu va avea loc din statia „Oituz/Punctele Cardinale”, actuala statie a liniilor 11 si E4b, si va avea urmatorul traseu: strada Oituz – Piata Marasti – Calea Alexandru Ioan Cuza – Piata Consiliul Europei – Calea Torontalului – DN6 – cu intoarcere la Metro II ( sau la PITT pentru anumite curse) si retur, pe acelasi traseu.

Noile statii, la tur, sunt urmatoarele: Oituz/Punctele Cardinale, Piata Consiliul Europei (pe Calea Torontalului, langa CEC) si in continuare statiile existente. La retur, se vor folosi statiile existente si urmatoarele statii noi: Piata Consiliul Europei (Poligrafie), Piata Marasti si statia Oituz/Punctele Cardinale, drept capat de linie.

Frecvanta mijloacelor de transport va fi la intervale de 25 minute în zilele lucratoare, in intervalul orar 06:00 – 20:00.

De la inceputul saptamanii viitoare, STPT suplimenteaza si numarul de mijloace de transport pe linia Metropolitana 35. Astfel inca un autobuz va circula pe traseul existent Bastion – Giarmata Vii, iar în Giarmata Vii pe traseul: DC 64 – strada Parcului (stanga) – strada Albatrosului – strada Teilor – strada Viorelelor – strada Parcului – DC 64.

Pe traseul respectiv se vor utiliza următoarele statii: Parcului 160, Parcului 200, Albatrosului I, Albatrosului II, Teilor, Teilor 183, Teilor 153, Teilor 128b, Teilor 71, Infrătirea 10, Viorelelor 20, Parcului 18, Cerna 44, Parcului 86.

Pe de alta parte, incepand de miercuri dimineata, auztobuzele de pe liniile 33 si 33 barat au revenit pe traseul lor normal, spre Catedrala Mitropolitana.

Autobuzele de pe linia Expres 3 circula de pe bulevardul Michelangelo spre Gara de Nord pe traseul normal, iar de la Gara de Nord spre bulevardul Michelangelo pe traseul bulevardul General Ion Dragalina – bulevardul 16 Decembrie 1989 – splaiul Tudor Vladimirescu – bulevardul Vasile Parvan – bulevardul Michelangelo.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

loading...