Noutati :

Traseu nou si statii in plus pentru autobuzele de pe linia 21 a RATT

22 ianuarie, 2013 - 09:17 PM
Autor: Liliana Iedu      
Categorie: UTILE
0

TIMISOARA. Din cauza faptului ca bucla de intoarcere a autobuzului care circula pe linia 21 a RATT este amenajata pe un teren proprietate privata, traseul acestei linii a fost modificat, au anuntat reprezentantii Regiei.

Astfel, traseul e modificat prin completarea cu o bucla de intoarcere pe strazile: Strada Martir Cornel Popescu (1918) – Strada Parcului – Strada Cocorilor – Strada Martir Cornel Popescu (1918).

De asemenea, au fost infiintate si trei statii in urmatoarele locatii: Strada Parcului nr. 2A, Strada Cocorilor si Strada Calistrat Hogas nr 1. Autobuzele liniei 21 vor circula pe noul traseu incepand de miercuri 23 ianuarie 2013.

Programul de circulatie ramane neschimbat si este disponibil pe www.ratt.ro .Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor

loading...