Noutati :

Trasee deviate pentru tramvaie si autobuze de 1 Decembrie la Timisoara. Vezi cum circula de Ziua Nationala!

29 noiembrie, 2012 - 01:22 PM
Autor: Roxana Deaconescu      
Categorie: SOCIAL
0

TIMISOARA. De 1 decembrie, mai multe tramvaie si autobuze din parcul auto al RATT isi schimba traseul, din pricina paradei militare care se desfasoara la Timisoara de Ziua Romaniei.

Astfel, tramvaiele care circula pe liniile 1 si 2 vor vira la dreapta in Piata Maria si vor inainte spre Piata Balcescu, nu spre centrul orasului. Pe ambele linii, tramvaiele vor circula pe la Banatul si vor intoarce la Gara de Est. Pe tronsonul Gara de Est – UMT – Piata Traian vor circula autobuze in ambele sensuri.

Si tramvaiele de pe liniile 4 si 5 vor avea alt traseu. Cele care vin de la Balta Verde nu vor mai inainta prin Piata 700 spre Prefectura, ci vor vira la dreapta spre Catedrala, ambele avand capat de linie la A.E.M.

Cele care circula pe linia 6 vor avea capat de linie la Gara de Est si nu vor mai inainta din Piata Traian spre Prefectura, urmand sa se indrepte spre Banatul.

In ceea ce priveste autobuzele, cele de pe linia 40 vor intoarce langa Bastion, nu vor mai merge pana la Posta Mare.

Pe linia Expres 2, de la Mall, autobuzele vor circula spre Piata 700, Spitalul de Copii Louis Turcanu, Catedrala Mitropolitana, Bulevardul Vasile Parvan, Complex Studentesc, dupa care vor intra pe traseul obisnuit.

Atentie insa! Programul acesta nu este valabil pentru toata ziua de 1 Decembrie, ci doar pentru intervalul orar 8:30 – 12:30. Vineri si sambata se va circula dupa programul de duminica pe toate liniile RATT. Tot vineri, de Sf. Andrei, toate chioscurile regiei vor fi inchise.Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor

loading...