Noutati :

Trasee deviate pentru mai multe mijloace de transport, la Timisoara

15 iulie, 2022 - 02:01 PM
Autor: Bianca Dichis      
Categorie: UTILE
0

TIMISOARA. Se modifica circulatia tramvaielor si a autobuzelor care circula la Timisoara, din acest sfarsit de saptamana.

Ca urmare a lucrarilor de intretinere la covorul asfaltic din preajma liniilor de tramvai aflate la intersectia strazilor Andrei saguna, Ion Mihalache si Baba Dochia (Printul Turcesc), care se vor desfasura in data de 16.07.2022, in intervalul orar 07:00 – 20:00, tramvaiele de pe liniile 1 si 2 vor circula deviat, dupa cum urmeaza:

– atat linia 1, cat si linia 2 vor avea urmatorul traseu, dus-intors: Piata Traian – strada Dacilor – Piata Badea Cartan – Gara de Est,
– intre Gara de Est si strada Baba Dochia vor circula 2 minibuze pe urmatorul traseu, dus-intors: Gara de Est – strada Avram Imbroane – strada Gh. Adam – Padurea Verde – V. Economu – Calea Dorobantilor – strada Andrei saguna – strada Baba Dochia. Pe acest tronson, se vor folosi statiile de tramvai existente. La Gara de Est se va folosi statia aferenta liniei 46. Statiile de la Printul Turcesc vor fi suspendate pe perioada lucrarilor. Provizoriu, se va folosi statia temporara “Baba Dochia”, statie situata inainte de sensul giratoriu de pe strada Baba Dochia.

Totodata, incepand cu data de 18.07.2022, se vor produce urmatoarele modificari in graficul de circulatie al liniilor M35, M30 si Expres 2:

– se modifica programul de circulatie pentru linia M35, Timisoara – Giarmata Vii – conform programului de vacanta care va fi disponibil pe site-ul www.stpt.ro la sfarsitul saptamanii,
– traseul liniei M30 se va modifica pe sensul Timisoara – Ghiroda, in zona Modern, astfel: Bastion – Piata Badea Cartan – Virgil Economu – Calea Dorobantilor – strada Orastie – strada Turda – Calea Ghirodei si, in continuare, pe traseul actual (intre Timisoara si Ghiroda va avea traseul identic cu cel intre Ghiroda si Timisoara). Pe strada Orastie, la intersectia cu strada Alpinistilor, va fi infiintata perechea de statii “Alpinistilor”,
– se va modifica programul de circulatie aferent liniei Expres 2 pentru statia “Dedeman” de la ora actuala 19:19 la ora 19:13.Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor

loading...