Noutati :

Trasee deviate pentru mai multe mijloace de transport la Timisoara. Vor fi si restrictii de circulatie

22 iulie, 2021 - 06:48 PM
Autor: Daniel Balteanu      
Categorie: SOCIAL
0

TIMISOARA. Evenimentul ‘Strazi pentru comunitate’ schimba traseul mai multor mijloace de transport din Timisoara in acest final de saptamana.

CITESTE SI: Atentie, soferi! Se reamenajeaza doua intersectii pe traseul centurii mici a Timisoarei

Astfel, sambata, 24 iulie, si duminica, 25 iulie, se va restrictiona traficul auto pe banda intai a strazii Gheorghe Lazar (pe sensul spre Calea Circumvalatiunii), pe strada Gh.Dima (ambele sensuri, intre Piata Marasti si sensul giratoriu din zona Piata 700) si pe strazile 20 Decembrie 1989 (ambele sensuri, de la intersectia cu bulevardul C.D.Loga) si bulevardul I.C. Bratianu (ambele sensuri, pana la intersectia cu strada Michelangelo).

Mijloacele de transport care circula pe liniile de troleibuz 11, M11, 14, M14, 18 si linia de autobuz Expres 4 barat vor circula deviat, tur – retur, pe urmatorul traseu: Gh. Baritiu – bulevardul Republicii – Calea Circumvalatiunii (pe sub Pasajul Jiul) – Piata Consiliul Europei – cu revenire pe traseul normal din Piata Marasti.

Pe traseele liniilor deviate, vor fi suspendate perechile de statii Jiul, Spitalul de Copii, Piata 700. Mijloacele de transport de pe liniile mentionate anterior vor opri in statiile de pe Calea Circumvalatiunii, la intersectia cu strada Gh.Lazar. Vehiculele de liniile 11, M11 si Expres 4barat vor opri si in statia Piata Marasti, aferenta liniei de troleibuz 17, de pe strada Oituz

Linia 13 va circula pe traseul: Pasajul CF – strada Closca – strada Gh.Lazar – Calea Circumvalatiunii – Piata Consiliul Europei – Calea Aradului si apoi pe traseul normal, cu retur pe aceeasi ruta. Vor fi suspendate statiile Piata 700 si Piata Marasti.

Linia 4B va circula deviat din Piata 700 (Spitalul Militar) spre giratia Piata 700 – strada Nikolaus Berwanger – strada Gh.Lazar, cu revenire pe traseul normal.

Linia M43 va circula deviat, pe traseul strada Gh.Lazar – strada Gh.Dima (giratie Piata 700) – strada Nikolaus Berwanger – strada Gh.Lazar, apoi pe traseul normal.

Linia 16 va circula pe traseul liniei de transport 15.

Linia M45 va circula deviat, tur-retur, pe traseul Piata Balcescu – bulevardul Mihai Viteazul – bulevardul Vasile Parvan – bulevardul Michelangelo – bulevardul I.C. Bratianu si apoi pe traseul normal.

Se suspenda statiile Pod Andrei Saguna.

CITESTE SI: Cursa de biciclete, ateliere sportive, spectacole si filme documentare, la unul dintre cele mai scumpe evenimente finantate de Primaria Timisoara, cu 250.000 de lei. Programul pe zile, la Strazi pentru Comunitate Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor

loading...