Noutati :

Trasee de tramvaie si autobuze din Timisoara, schimbate sau suspendate din cauza unor santiere din oras

1 septembrie, 2017 - 05:21 PM
Autor: Daniel Balteanu      
Categorie: UTILE
0

TIMISOARA. Santierele de pe strazile din Timisoara duc la modificarea traseelor mai multo mijloace de transport in comun,  in zilele urmatoare.

CITESTE SI: Accident feroviar nu departe de Timisoara. Tren sarit de pe linii. Foto 

Societatea Publica de Transport Timisoara a modificat circulatia a trei linii de tramvai, iar una a fost suspendata temporar  din cauza lucrarilor de asfaltare de pe strada Andrei Saguna.

Tramvaiele vor rula pe rute ocolitoare sau vor fi inlocuite cu microbuze, iar un autobuz si un expres vor circula deviat, pe o singura banda.

Iata anuntul reprezentantilor RATT

Din data de 02.09.2017 si pana la terminarea lucrarilor de asfaltare pe strada Andrei Saguna, mijloacele de transport in comun vor fi deviate dupa cum urmeaza:
– liniile 1si 2 de tramvai vor circula din Piata Traian pe strada Dacilor – strada Mihail Kogalniceanu – bucla Gara de Est si retur,
– linia 10 de tramvai va fi suspendata,
– linia 5 de tramvai va fi inlocuita cu un microbuz care va circula pe traseul Ronat – Calea Bogdanestilor – strada Macilor – strada Mircea cel Batran – bulevardul Cetatii – Calea Bogdanestilor – strada Taborului – strada Semicerc – strada Dunarii – Ronat. Statiile vor fi comune cu cele de tramvai, dar se vor infiinta si doua statii noi, pe strada Macilor, inainte de strada Mircea cel Batran si pe bulevardul Cetatii, inainte de intersectia cu Calea Bogdanestilor.
– liniile de autobuz 21 si Expres 8 vor circula pe strada Andrei saguna, deviat doar pe o singura banda.
In zona Fabric va fi introdus un autobuz care va avea traseul: Piata Traian – strada Dacilor – strada Mihail Kogalniceanu – Gara de Est – strada Avram Imbroane – strada Gheorghe Adam – Calea Dorobantilor – strada Andrei saguna – strada Iepurelui – strada Stefan cel Mare – Piata Traian.
De asemenea, in perioada 02-04.09.2017, datorita lucrarilor de asfaltare pe bulevardul Mihai Eminescu, autobuzele articulate de pe linia Expres 7 vor fi deviate pe bulevardul 16 Decembrie 1989 – bulevardul Regele Ferdinand – Piata Regina Maria si retur. Autobuzele vor opri in statia Catedrala Mitropolitana (comuna cu cea de tramvai) si Regina Maria.„, a transmis RATT.

CITESTE SI: Atentie, soferi, sunt restrictii pe Autostrada Vestului si pe cateva drumuri din Timis si Hunedoara 

Zona strazii Andrei Saguna nu este singura pe unde mijloacele de transport vor circula deviat.

De asemenea, in perioada 02-04.09.2017, datorita lucrarilor de asfaltare pe bulevardul Mihai Eminescu, autobuzele articulate de pe linia Expres 7 vor fi deviate pe bulevardul 16 Decembrie 1989 – bulevardul Regele Ferdinand – Piata Regina Maria si retur. Autobuzele vor opri in statia Catedrala Mitropolitana (comuna cu cea de tramvai) si Regina Maria„, au transmis reprezentantii RATT.Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor

loading...