Noutati :

Trasee de autobuze si troleibuze, modificate de 1 Decembrie, la Timisoara

29 noiembrie, 2018 - 04:44 PM
Autor: Redactie      
Categorie: UTILE
0

TIMISOARA. Vor fi modificari in traseele unor autobuze si troleibuze, de Ziua Nationala a Romaniei, a anuntat Societatea de Transport Public Timisoara.

CITESTE SI: Avem brad de Craciun in centrul Timisoarei. A sosit din Italia. Cum va fi impodobit? Foto 

Modificarile vor fi valabile doar in intervalul orar 9.00 – 17.00:

CITESTE SI: Premiera medicala, la Timisoara. Operatie pe inima facuta printr-o procedura inovativa, cu o ‘umbreluta’ salvatoare 

Troleibuzele de pe linia 17 vor circula intre Institutul Agronomic si Piata I.C. Bratianu (Punctele Cardinale); troleibuzele de pe linia 11 vor circula intre strada Gheorghe Baritiu si Piata Marasti; troleibuzele de pe linia M11 vor circula intre primaria Ghiroda si intersectia bulevardul Take Ionescu cu strada Mihail Kogalniceanu (Piata Badea Cartan); autobuzele de pe linia M35 vor circula intre localitatea Giarmata Vii si intersectia bulevardul Take Ionescu cu strada Mihail Kogalniceanu (Piata Badea Cartan); autobuzele de pe linia 40 vor circula intre strada Stuparilor si Piata I.C.Bratianu (Punctele Cardinale) cu deviere: giratie Galeria 1 – Piata Consiliul Europei – Piata Marasti (tur-retur); autobuzele de pe linia 46 vor circula intre Muzeul Satului si Gara de Est; autobuzele de pe liniile Expres 4 si Expres 4 barat vor circula intre Aeroportul Traian Vuia si intersectia bulevardul Take Ionescu cu strada Mihail Kogalniceanu (Piata Badea Cartan); autobuzele de pe linia Expres 2 vor circula pe sensul Piata Gheorghe Domasnean – strada Stuparilor deviate de pe strada Cluj – bulevardul Vasile Parvan – bulevardul Regele Ferdinand I – strada Republicii – Piata Marasti – Calea Aradului, intoarce pe traseul normal.Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor

loading...