Noutati :

Transport important de ajutoare din Germania pentru Clinica Bega din Timisoara. FOTO!

14 iunie, 2014 - 12:32 PM
Autor: Anonim      
Categorie: SANATATE
0

TIMISOARA. Un transport cu paturi, saltele, lenjerii, scaune, inclusiv papusi pe care studentii pot invata, au fost aduse din Munchen, Germania. Costurile transportului au fost suportate de un descendent al regelui Ludwig.

O doamna inimoasa, Erika Boeszoermenui, care printr-o anumita imprejurare a ajuns la directorul medical al Clinii Bega din Timisoara, medicul Marius Craina, s-a oferit sa ajute clinica cu tot ce poate ea.

Dupa vizita la clinica din Timisoara, doamna Erika a inceput sa adune tot ce a putut si ce a crezut de cuviinta pentru a dona maternitatii din Timisoara.

Vin din Munchen, din Germania, cu ajutorul Hilfse organization konvoi der Hoffnung,  sunt doi domni initiatori de acolo care organizeaza astfel de transporturi in toata lumea. Am venit o data aici, la Timisoara, am fost la domnul doctor Craina, am intrat in saloane, am vazut ce este si am spus ca daca pot eu vreau sa ajut. Am luat legatura cu clinica privata Schreiber, m-a ajutat de la aceasta clinica domnul Bauer si asa am putut sa aduc din clinica paturile„, a declarat Erika Boeszoermenui.

In TIR-ul care a transportat ajutoarele s-au gasit paturi, noptiere, lenjerii, scaune si multe altele. Iar in niste cutii au fost aduse papusi pentru studentii care invata la Timisoara.

Transportul contine paturi, noptiere, saltele, scaun de toaleta, scaun pentru bolnavi, plosca, lenjerie de pat. Lenjeria de pat este de la firma din Ausgsburg apartinand Frau Steiger. Paturile sunt de la familia Schreiber. Am mai adus papusi pentru invatat studentii. Au plamani, absolut tot pentru invatat„, a  mai spus Erika Boeszoermenui.

Mai trebuie spus ca transportul si toate costurile acestuia au fost suportate de Majestatea Sa Herzog Franz von Bayern, un descendent al regelui Ludwig, care acum traieste in Munchen.Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor

loading...