Noutati :

‘Transformarea omizilor in fluturi’. Un program destinat celor cu spirit antreprenorial

19 septembrie, 2013 - 03:48 PM
Autor: Anonim      
Categorie: ECONOMIC
0

Octombrie vine, pentru cei care doresc sa se dezvolte personal, cu o oferta spectaculoasa din partea firmei Roma Consulting: doua teme noi adresate celor care au cu adevarat spirit antreprenorial.


Programul din aceasta toamna este denumit „Transformarea omizilor in fluturi” si incearca sa aprinda spiritul participantilor, sa-i motiveze in urmarirea viselor proprii si sa treaca cu capul sus peste barierele care ne par atat de dese in aceste timpuri.

Alaturi de modulul „Fisa Postului de Antreprenor”, modul cu care a fost lansat proiectul „Scoala de afaceri”, si care are ca obiectiv dezvoltarea abilitatilor si cunostintelor tehnice ale fiecarui participant, din aceasta toamna se pot audia alte doua module „Planul de Afaceri”, respectiv „Reorganizarea Afacerii”, unde se pot invata si pasii care trebuie facuti in dezvoltarea unui proiect antreprenorial sau chiar personal.

„In activitatea noastra de consultanta am observat ca foarte multi oameni stiu, in mare, ceea ce doresc si ceea ce ar trebui sa faca, dar au mari probleme in stabilirea unei succesiuni a lucrurilor, in a lega intre ele etapele unui proiect. De asemenea cel mai des suntem solicitati, ca si consultanti, sa intervenim in diferite business-uri care intampina probleme, si am decis sa dezvoltam un modul – REORGANIZAREA AFACERII – unde antreprenorul aflat in dificultate sa invete sa-si diagnosticheze singur problemele si sa apeleze la un consultant extern doar acolo unde nu are suficiente resurse interne”, explica Anca Neamtu, organizator de evenimente in acest proiect.

Credem ca o persoana care va audia toate cele trei module va fi pregatita si motivata sa-si schimbe mentalitatea intr-o mentalitate constructiva si va putea sa infrunte mult mai usor un proiect antreprenorial sau de alta natura.

Din punctul nostru de vedere, in fiecare zi avem de rezolvat cate un proiect antreprenorial, chiar si atunci cand faci o ciorba incepi cu o idee, te organizezi, faci achizitii, treci prin procesul de productie, aloci un timp si, la final, ai un rezultat care te satisface sau nu, in functie de cat de bun „Manager de Proiect” ai fost.

Daca ati devenit  curiosi si doriti mai multe informatii despre cum puteti sa va „dezvoltati aripile” puteti solicita informatii pe adresa de email [email protected].

ATITUDINEA STABILESTE ALTITUDINEA!Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor

loading...