Tramvaiul care isi scurteaza traseul vineri la Timisoara

TIMISOARA. Anunt important de la STPT pentru calatori. Vinei, timp de o ora, tramvaiele liniei 2 nu vor mai ajunge pana la Shopping City Timisoara. Aceasta, intrucat la centrul comercial are loc un eveniment prilejuit de aniversarea a 7 ani de la deschidere.

Mâine, 31.03.2023, în intervalul 11 00 – 12 00, ca urmare a desfășurării unui eveniment aniversar în zona Shopping City Timișoara/ Calea Șagului, circulația tramvaiului 2 spre această zonă va fi întreruptă.
Tramvaiele liniei 2 vor întoarce în bucla din bulevardul Dâmbovița și deplasarea spre Piața Veteranilor va fi asigurată de tramvaiele liniei 7.
Totodată, vom profita de această scurtă întrerupere, pentru a efectua lucrări de mentenanță la infrastructura liniei cale de pe tronsonul închis„, transmit reprezentantii Societatii de Transport Timisoara.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

loading...

  Pareri

 1. cazane spune:

  ce bine se vede cazanul cu numar de uolt

 2. cody spune:

  Venira juvetii din Olt !!

 3. Gabel Laurentiu spune:

  iar au inceput frustratii needucati din banat sa se ia de olteni