Opinia Timisoarei

Tramvaiul Bozankaya s-a oprit in intersectie, in prima zi de circulatie. Trafic dat peste cap, la Timisoara

TIMISOARA. Dupa doar cateva ore de circulatie, dupa ce a fost scos pe traseu, sambata dimineata, tramvaiul Bozankaya s-a intepenit pe sine, in zona Badea Cartan.

CITESTE SI:  A fost scos pe traseu primul tramvai Bozankaya, dupa ce in depoul STPT au ajuns toate echipamentele de siguranta. De cand vor circula si celalalte 7 garnituri la Timisoara

Pret de 15 minute, garnitura a fost blocata in intersetia cu bulevardul Take Ionescu, iar traficul rutier si al tramvaielor a fost dat peste cap.

Imaginile ne-au fost trimise de un cititor opiniatimisoarei.ro caruia ii multumim.

Reprezentantii STPT spun ca deocamdata nu cunosc cauza blocarii pe linie a garniturii.

Tramvaiul s-a oprit, in jurul orei 11.00, in zona Badea Cartan. Deocamdata nu stim exact motivul pentru care s-a intamplat acest lucru, asteptam ca echipa de specialisti din Turcia sa ne spuna care a fost cauza. In acest moment tramvaiul a fost repornit si circula fara sa prezinte probleme„, a declarat pentru opiniatimisoarei.ro Patriciu Ruset, directorul STPT.

Va reamintim, sambata dimineata a fost scos in traseu primul dintre cele 8 tramvaie noi, produse de turcii de la Bozankaya, dupa ce au fost facute toate testele si au ajuns in depoul STPT si cricurile necesare repunerea lor in circulatie, in cazul unei deraieri.

Duminica urmeaza sa inceapa sa circule si restul de 7 garnituri, pe liniile 1 si 6.

Exit mobile version