Tramvaiele de pe patru linii din Timisoara vor circula deviat timp de doua zile

TIMISOARA. Tramvaiele de pe liniile 1, 4, 8 si 9 vor circula deviat, in 30 si 31 decembrie 2021, acestea urmand sa aiba capat de linie in bucla de pe bulevardul Dambovita, din cauza lucrarilor de mentenanta la linia cale tramvai din intersectia dintre bulevardul Republicii, strada Garii si bulevardul General Ion Dragalina (in fata Garii de Nord Timisoara).

CITESTE SI: Vom circula pe asfalt pe strada Maresal Constantin Prezan pana la AEM poate in ianuarie. Constructorul a primit de la Primaria Timisoara o prelungire cu 3 luni a termenului de finalizare a lucrarii 

Astfel, pe tronsonul Gara de Nord – bulevardul Regele Carol I se vor utiliza doua minibuze, traseul tur-retur fiind bucla Gheorghe Baritiu – strada Garii – bulevardul General Ion Dragalina – bulevardul Reagele Carol I – Piata Iosefin (sensul giratoriu).

Pe acest traseu se vor folosi urmatoarele statii de imbarcare/debarcare: „Gheorghe Baritiu”, perechea de statii „Gara de Nord” (in sensul spre Gara de Nord va fi statia pentru E3/L3, iar pe sensul spre bulevardul Regele Carol I se va folosi, provizoriu, statia situata la intrare pe bulevardul General Ion Dragalina, in fata hostelului Nord) si perechea de statii Regele Carol I.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

loading...