Noutati :

Tramvaiele 1 si 8 nu vor mai ajunge la Gara de Nord din Timisoara! Vezi de cand si din ce cauza!

25 martie, 2014 - 01:03 PM
Autor: Liliana Iedu      
Categorie: UTILE
0

TIMISOARA. Atentie, calatori! Tramvaiele liniilor 1 si 8 NU vor mai ajunge la Gara de Nord din Timisoara, de altfel acestea sunt singurele garnituri care aveau traseu, de obicei, pana la poarta feroviara a orasului.

Asadar, incepand de miercuri 26 martie, de la ora 9.00, pentru doua zile traseul liniilor 1 si 8 tramvaie va fi deviat din Piata Mocioni pana in Dambovita. Tramvaiele 1 si 8 nu vor mai ajunge la Gara de Nord, deoarece se efectueaza lucrari la macazul din zona garii. Pana la Bulevardul Dambovita si retur tramvaiele 1 si 8 vor opri in toate statiile de pe traseu.

Un autobuz va face legatura intre Piata Mocioni si Gara de Nord Timisoara in aceasta perioada

Pentru a asigura legatura dintre Piata Mocioni si Gara de Nord se va introduce, totusi, un autobuz care va circula pe urmatorul traseu: Piata Mocioni, Bulevardul 16 Decembrie 1989, Bulevardul General Ion Dragalina, Strada Garii si retur.

Autobuzul va opri in urmatoarele statii: P-ta Al. Mocioni (in statia liniilor 33, 33b, E7, 32 in sensul spre Calea sagului), Regele Carol I (inainte de intersectia bv. General Dragalina cu bv. Regele Carol I, in drept cu intrarea la Liceul Tehnic de Vest), Gara de Nord (in statia Expresului 3), Regele Carol I (dupa intersectia bv. General Dragalina cu bv. Regele Carol  I, in dreptul scolii), Brancoveanu (in statia liniilor 33, 33b, E7, 32 sensul spre Piata Mocioni).
Autobuzul va circula la interval de 20 de minute.

Devierea este valabila pana vineri 28 martie, cand liniile 1 si 8 tramvaie isi reiau traseul pana la Gara de Nord.

Abonamentele de o linie pentru tramvaiul 1 si 8 sunt valabile si pe autobuzul care circula intre Piata Mocioni si Gara de Nord doar in zilele de 26 si 27 martie.Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor

loading...