Noutati :

Tramvaie suspendate si autobuze deviate de Ziua Romaniei, la Timisoara. Ce modificari de trasee anunta RATT?

29 noiembrie, 2014 - 10:10 AM
Autor: Roxana Deaconescu      
Categorie: UTILE
0

TIMISOARA. Parada militara de Ziua Nationala a Romaniei din Timisoara da peste cap traficul pe Bulevardul Revolutiei 1989. RATT anunta modificarea unor trasee la autobuze si suspendarea unor linii de tramvaie. Mai mult, devierile sunt valabile si sambata, care are loc repetitia pentru parada militara.

„Sambata, intre orele 8:00 – 12:00, si luni, in intervalul orar 9:00 – 14:00, cu ocazia evenimentelor de aniversare a Zilei Nationala a Romaniei care vor avea loc pe bulevardul Revolutiei 1989, traseele tramvaielor care circula pe liniile 2 si 5 vor fi modificate. La fel se va intampla si in cazul curselor de autobuz de pe liniile 22, 40 si Expres 2”, anunta reprezentantii Regiei Autonome de Transport Timisoara.

De asemenea, in acelasi interval orar, liniile de tramvai 1 si 6 vor fi suspendate. Cum vor circula autobuzele si tramvaiele de pe liniile amintite?

Tramvaiele de pe linia 2 vor circula pe traseul Depoul Dambovita – Piata Iosefin – Catedrala Mitropolitana – Calea Bogdanestilor – Bulevardul Cetatii – Torontal si retur.

Tramvaiele de pe linia 5 vor merge pe traseul Ronat – Balta Verde – Calea Bogdanestilor – Catedrala Mitropolitana – Piata Maria – Piata Iosefin – Gara de Nord si retur.

Autobuzele Expres 2 vor circula de la AEM pana la Posta Mare si nu vor mai ajunge pe Calea Sever Bocu.

In ceea ce priveste autobuzele 40, acestea vor merge de pe Calea Sever Bocu pana la Bastion, urmand sa aiba statie comuna cu M30 in sensul de la Punctele Cardinale. Nu vor mai ajunge asadar la Posta Mare.

Autobuzele 22 nu vor mai ajunge la Bastion, traseul acestora fiind din cartierul Plopi pana in sensul de pe strada Pestalozzi.

Pe tot parcursul zilei de 1 decembrie, mijloacele de transport ale RATT vor circula dupa program de duminica. In plus, toate punctele de vanzare ale regiei sunt inchise.

Cum va fi restrictionat traficul auto atunci cand are loc parada militara? Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor

loading...