Tramvai deraiat la Gara de Nord din Timisoara

TIMISOARA. Un tramvai a sarit de pe sine la Gara de Nord din Timisoara, iar circulatia in zona, pe 3 linii, este blocata.

CITESTE SI: A reusit cu chiu cu vai sa faca doua cumparaturi de hartie igienica, produse de curatenie si birotica intr-un an, de la aceeasi firma. Sau cum taie frunze la caini pe 300.000 de euro anual Agentia de Achizitii Publice a Primariei Timisoara

O garnitura de pe linia 9 a deraiat, iar pana la repunerea acesteia pe sine tramvaiele vor merge deviat si nu vor mai ajunge la gara.

Astfel, mijloacele de transport de pe liniile 1,8 si 9 vor intoarce in bucla din zona Dambovita, iar intre bulevardul Regele Carol si Gara de Nord, transportul va fi asigurat cu un autobuz.

Tramvaiele de pe liniile 1, 8 si 9 nu mai intorc la Gara de Nord, din cauza unei deraieri. La fata locului a fost trimisa echipa de interventie. In aceste conditii, pana la remedierea situatiei, tramvaiele de pe liniile 1, 8 si 9 întoarc in bucla din bulevardul Dambovița, iar pe tronsonul bulevardul Regele Carol I – Gara de Nord circula un autobuz„, transmit reprezentantii STPT.

UPDATE: Tramvaiul deraiat a fost repus pe sine de angajatii STPT, iar circulatia a fost reluata.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.