Noutati :

Traian Stoia, despre transportul in comun gratuit la Timisoara: E o prostie, Primaria n-ar trebui sa strice bani pe referendum

12 octombrie, 2013 - 10:34 AM
Autor: Roxana Deaconescu      
Categorie: ADMINISTRATIE
4

TIMISOARA. Ideea primarului Nicolae Robu, de a organiza referendum in primavara pentru introducerea transportului public in comun gratuit, i se pare o aberatie viceprimarului social democrat Traian Stoia. Edilul considera ca Timisoara ar cheltui degeaba bani pe un referendum, in conditiile in care orice lucru primit gratis este bine venit pentru oricine pe lumea asta.

Oricum, nici ideea in sine nu i se pare viabila lui Stoia. Transportul gratuit nu se preteaza la Timisoara, pentru ca RATT nu isi permite sa asigure gratuitate totala. Si nici Primaria.

„Transportul gratuit este o prostie, pentru ca toata lumea trebuie sa plateasca serviciile care se fac. Acum noi luam exemplul Lugojului, unde toate cele 3 sau 4 autobuze care circula, circula gratis. Timisoara e altceva, e cu totul altceva. Ce rezultat prevedeti daca oamenii sunt intrebati daca vor sa mearga gratis sau sa plateasca? Nu poti sa aduci critici unei regii care iese in pierdere dupa ce nu primeste subventiile legale sau promise. Primaria n-ar trebui sa faca referendum, pentru ca rezultatul vi-l dau eu, 90% ii sa mearga gratis”, a declarat Traian Stoia.

UPDATE! Robu despre viceprimarul Stoia: Mai are de invatat in ale fair-play-ului si muncii in echipa

Primarul Nicolae Robu crede ca viceprimarul Traian Stoia nu stie ce inseamna munca in echipa, cu toate ca edilul social-democrat este mai inaintat in varsta decat edilul-sef national liberal.

Intrebat despre afirmatia lui Stoia, Robu a raspuns ca el este tolerant.

„Domnul viceprimar Staia, Stoia, pardon, este un cetatean liber al acestei tari si are dreptul sa faca orice comentarii, orice remarci. Mai are de invatat in ale fair-play-ului si muncii in echipa, dar eu sunt tolerant. Altfel, dansul se ocupa aproape numai de lucruri care nu sunt in zona lui de raspundere. N-are treaba cu subiectul acesta, decat printr-un vot in consiliul local. Atat”, a declarat Nicolae Robu.

CITESTE SI: Gratis cu tramvaiul pentru toata lumea in Timisoara? Primarul Nicolae Robu vrea sa ne cheme la referendumInformatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 4comentarii

recomanda prietenilor

loading...

Pareri

  1. Corect. A zis si Stoia asta ceva logic in viata lui.

    Transportul gratuit o sa ruineze bugetul local. Suntem prea saraci pentru asa ceva. Ar functiona logica lui Robu cu o singura conditie. Sa fie eficient! Pentru ca acum nu e. Daca ar fi eficient, si gratuit, atunci da. Dar ne permitem?

    • Transportul in comun actual ruineaza bugetul local. Daca nu avem bilete si abonamente, atunci nu avem nevoie sa cheltuim pentru urmatoarele: – casieri – tipografii – perforatoare electronice cu LCD – carduri electronice – service la carduri – director de vanzari bilete – adjunct de director – secretare – energie electrica – echipe de controlori – intretinere echipamente de incasare – case de marcat – contabili – etc. O multitudine de activitati colaterale biletelor, care de fapt consuma mai mult decat produc. Ar fi interesant sa vedem de la stoia un calcul de eficienta pentru bilete. Sunt convins ca unul complet si realist este negativ.

  2. esti irational rau ! pai cum si-ar mai face campanie electorala de pe acum? ia du-te numai intr-un tramvai ziua sa vezi ca 90 % sant pensionari care umbla de colo-colo…fara treaba …ca-i gratis ! si daca nu-i lasi sa stea pe scaun in locul tau…platitor de bilet si abonament…te si injura !

  3. pai cum si-ar mai face campanie electorala de pe acum? ia du-te numai intr-un tramvai ziua sa vezi ca 90 % sant pensionari care umbla de colo-colo…fara treaba …ca-i gratis ! si daca nu-i lasi sa stea pe scaun in locul tau…platitor de bilet si abonament…te si injura !