Traian Basescu unei tinere din Chisinau care l-a intrebat despre unire: Cereti-o si o vom face!

Presedintele Traian Basescu s-a intalnit la Chisinau, cu reprezentanti ai societatii civile, o tanara spunand ca ar trebui facuta unirea pentru a rezolva mai repede integrarea in UE a Republicii Moldova, Basescu replicand: „Cereti-o si o vom face”.

La evenimentul organizat de Ambasada Romaniei de la Chisinau au participat circa 250 de persoane, acesta fiind ultimul punct al vizitei oficiale in Republica Moldova a presedintelui Basescu.

O tanara prezenta la intalnirea presedintelui Basescu cu societatea civila din tara vecina a spus ca i se pare prea mult de asteptat pentru integrarea Republica Moldova in UE, momentul estimat fiind abia peste 10-15 ani.

„Sa facem mai intai unirea si asa ne integram si in UE”, a spus tanara, iar presedintele Basescu a replicat: „Domnisoara, cereti-o si o vom face!”.

Afirmatia presedintelui a starnit aplauzele celor participantilor la intalnire.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.
loading...