Noutati :

Tragedie in Timis! Inghitit de ape, sub ochii sotiei, in timp ce incerca sa salveze un miel! FOTO!

2 mai, 2015 - 09:56 PM
Autor: Anonim      
Categorie: EVENIMENT
0

TIMIS.  A incercat din rasputeri sa salveze un mielut ce ajunsese in apele raului Bega Veche, in apropiere de un pod de langa Beregsau. Curentii insa l-au tras in adancuri.
Este vorba de un boitar de 48 de ani care isi mana oile pe pajistile grase din preajma apei sambata seara.

inecat-beregsau (1)

Un miel s-a indepartat la un moment dat de turma si a ajuns in apa. Ciobanul a sarit sa il scoata si, pe cand incerca sa-l prinda si sa-l salveze de la inec, a fost luat de curentii raului.

Scena s-a petrecut sub privirile ingrozite ale nevestei sale care il insotea. Femeia a sarit in apa dupa el si a fost cat pe ce sa inece si ea. Cu greu s-a salvat prinzandu-se de niste crengi de pe mal.
Imediat ce a iesit din rau, disperata, femeia a sunat la 112 sa ceara ajutor.

La fata locului au sosit un echipaj al ambulantei, politia si pompierii. Acestia din urma s-au apucat sa-l caute, insa stradaniile lor au fost in zadar.

inecat-beregsau (3)

Boitarul nu a fost gasit dupa ore bune de cautari. Pompierii au lansat o barca la apa si au maturat malurile in josul apei incercand sa dea de urma barbatului.

cautari-inecat-noaptea-pompieri-barca (3)

UPDATE: In jurul orei 3 dimineata, pompierii au reusit sa il gaseasca pe boitar. Omul era inecat nu departe de locul in care fusese inghitit de ape.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor